search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Welke series kan je vanaf deze week bingen?

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Twee seizoenen van een serie rond The Investigator, die in deze documentaire/misdaadserie kijkt naar belangrijke zaken. De eerste is die van Carole Packman, die in juni 1985 verdween en de tweede van de achttienjarige Louise Kay die in 1988 verdween.



Een vader is eraan toegewijd om zijn twee kinderen samen met zijn ex-vrouw op te voeden. Voor Marlon komt familie namelijk voor alles, al is hijzelf ook net een kind.



Een moeder uit New Jersey zet haar band met haar dochter onder druk, als ze een stageplek krijgt bij haar nieuwe baan. Dat zorgt voor een boel verschillende uitdagingen.



Een gevangene komt aan op een afgelegen verkoopcentrum van het leger en besluit daar al snel de rollen om te draaien en extra druk op zijn vijanden: de militairen, te zetten.



Als de tieners Harry en June samen van hun repressieve families wegvluchten, komt hun wereld nog meer op z'n kop te staan als ze erachter komen dat June een vormveranderaar is.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Explained (2018) - S01E16
Shooter (2016) - S03E10
Mr. Sunshine (2018) - S01E12
Better Call Saul (2015) - S04E03
Meteor Garden (2018) - S01E08
Chesapeake Shores (2016) - S03E03
Life (2018) - S01E06



Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Becoming Champions (1 seizoen | 2018)
Follow This (1 seizoen | 2018)

Thriller
Karppi (1 seizoen | 2018)

Kinderserie

Ask the Storybots (1 seizoen | 2016)
Trolls: Door Met De Beat (3 seizoenen | 2018)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen