search
Achtste seizoen 'Game of Thrones' komt later dan verwacht
Series / Nieuws

Achtste seizoen 'Game of Thrones' komt later dan verwacht

Het werk duurt lang, nog wel acht of negen maanden.

Je zou gerust kunnen stellen dat het laatste seizoen van Game of Thrones volgend jaar het grootste televisie-event van de afgelopen jaren wordt. Maar waar het erop leek dat de serie in april 2019 zou beginnen aan zijn laatste zes afleveringen, begint het er nu op te lijken dat de makers die deadline niet halen.


Volgens visuele effects supervisor Joe Bauer zal het nog wel even duren voordat de serie verder gaat. "We hebben tot mei 2019 werk aan het achtste seizoen, dus dat is nog acht of negen maanden van ons verwijderd. Maar de prequel begint in februari met opnames, althans, de pilot daarvan. Dus we hebben nog heelw at werk te verrichten aan het achtste seizoen," aldus Bauer tegenover The Huffington Post.

De zes afleveringen van het achtste seizoen worden allemaal rond de twee uur lang en zullen laten zien hoe de White Walkers definitief verslagen worden. Geinig is dat we vervolgens in 2020 terug in de tijd duiken en naar het ontstaan van de White Walkers kijken in de eerder aangekondigde prequel.

Aanbevolen artikelen