ABC brengt remake uit van 'Bewitched'

Het is het laatste project van Kenya Barris bij ABC...

Geoffrey Ketels, 27-08-2018 16:00

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

ABC heeft bekend gemaakt dat het een remake gaat lanceren van de populaire 1960's sitcom 'Bewitched'. De reeks zou bovendien tot stand komen door een deel van het team achter de populaire serie 'Black-ish'. Onder meer Kenya Barris en Yamara Taylor hebben reeds hun medewerking aan de serie toegezegd.
De remake van 'Bewitched' wordt het laatste project voor Barris bij ABC vooraleer hij de deur achter zich dicht zal trekken. Reeds eerder raakte namelijk bekend dat Yarris een overeenkomst heeft afgesloten met Netflix. ABC Studios, Sony en Davis Entertainment zijn verantwoordelijk voor de productie van de remake.

In eerste instantie was 'Bewitched' te zien van 1964 tot 1972 op ABC. De sterren van de serie waren toen Elizabeth Montgomery en Samantha Stevens. Het succes van de serie in die tijd zorgde er voor dat Sony reeds in de voorbije jaren verschillende pogingen heeft ondernomen om de serie nieuw leven in te blazen. Zo was er in 2011-2012 bijvoorbeeld nog een poging bij CBS en verscheen de serie plots bij NBC in 2014. In beide gevallen werd er evenwel besloten om toch maar niet verder te gaan met de remake.

Wordt de Bewitched remake deze keer wel een succes bij ABC? De tijd zal het ons leren!

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Bewitched, serie, Netflix, ABC

Populair nieuws