search

Ons nieuws van maandag 27 augustus 2018

ABC brengt remake uit van 'Bewitched'
Series / Nieuws

ABC brengt remake uit van 'Bewitched'

Het is het laatste project van Kenya Barris bij ABC...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

ABC heeft bekend gemaakt dat het een remake gaat lanceren van de populaire 1960's sitcom 'Bewitched'. De reeks zou bovendien tot stand komen door een deel van het team achter de populaire serie 'Black-ish'. Onder meer Kenya Barris en Yamara Taylor hebben reeds hun medewerking aan de serie toegezegd.

De remake van 'Bewitched' wordt het laatste project voor Barris bij ABC vooraleer hij de deur achter zich dicht zal trekken. Reeds eerder raakte namelijk bekend dat Yarris een overeenkomst heeft afgesloten met Netflix. ABC Studios, Sony en Davis Entertainment zijn verantwoordelijk voor de productie van de remake.

In eerste instantie was 'Bewitched' te zien van 1964 tot 1972 op ABC. De sterren van de serie waren toen Elizabeth Montgomery en Samantha Stevens. Het succes van de serie in die tijd zorgde er voor dat Sony reeds in de voorbije jaren verschillende pogingen heeft ondernomen om de serie nieuw leven in te blazen. Zo was er in 2011-2012 bijvoorbeeld nog een poging bij CBS en verscheen de serie plots bij NBC in 2014. In beide gevallen werd er evenwel besloten om toch maar niet verder te gaan met de remake.

Wordt de Bewitched remake deze keer wel een succes bij ABC? De tijd zal het ons leren!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser 'Warrior'!
Series / Trailer

Eerste teaser 'Warrior'!

De Martial Arts serie van Cinemax is volgend jaar te zien.

Cinemax heeft een eerste teaser vrijgegeven voor Warrior, de martial arts serie van Justin Lin. Deze is gebaseerd op het schrijfwerk van legende Bruce Lee, en draait om een Chinese immigrant die van zijn thuisland naar San Francisco komt en daar in de tweede helft van de negentiende eeuw zijn kennis van de martial arts inzet voor dodelijke doeleinden.

De trailer laat helaas nog niets van de serie zelf zien, maar zet wel de toon voor wat we mogen verwachten.



De opnames van de serie vinden momenteel plaats in Kaapstad, Zuid-Afrika, en de hoofdrol is voor Andrew Koji die de rol van As Sahm speelt. Naar het schijnt wordt het een vrij pulpy, maar zeer actievolle serie, waarin het hoofdpersonage een grote rol krijgt in de Chinese onderwereld.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom 'The Big Bang Theory' eindigt
Series / Nieuws

Waarom 'The Big Bang Theory' eindigt

Het ligt niet aan alle castleden...

Jim Parsons was niet van plan om na het twaalfde seizoen terug te keren voor meer The Big Bang Theory. Om die reden eindigt de immens populaire serie van CBS nu. Eerder werd er nog gesproken over een nieuw seizoen, maar die gesprekken eindigden toen bleek dat Parsons het niet zag zitten.

Dat schrijft Entertainment Weerkly vandaag. De hoop van CBS was om nog eens twee nieuwe seizoenen te kunnen bestellen en daarvoor zouden de hoofdrolspelers met z'n vijven zo'n vijftig miljoen dollar kunnen verdelen. Maar Parsons had er geen zin meer in om weer terug te keren als Sheldon Cooper.

Gek is dat niet; de acteur heeft de laatste tijd ook in films gespeeld en lijkt zijn acteerwerk dan ook flink uit te willen breiden. Daar komt bij dat hij ook al meewerkt aan de spin-off Young Sheldon, waarvoor hij de voice-over verzorgt. Genoeg is genoeg, en dus komt de show na twaalf jaar tot een eind.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste glimp achtste seizoen 'Game of Thrones'!!
Series / Video/clip/featurette

Eerste glimp achtste seizoen 'Game of Thrones'!!

Het is tenminste iets...

Er is een eerste glimp van het achtste seizoen van HBO-hit Game of Thrones vrijgegeven. De televisiezender gaf een preview vrij voor zijn volgende seizoen en mengde daarin clips van Game of Thrones, maar ook series als True Detective, Veep en Big Little Lies.

Toegegeven: heel spannend zijn onderstaande beelden niet. De nieuwe beelden zitten verborgen tussen een boel shots van het zevende seizoen, maar tonen een reünie van Sansa (Sophie Turner) en Jon Snow (Kit Harington. De andere beelden van de serie zijn helaas niet nieuw. Vanaf 1:10 zie je de nieuwe beelden!



Er is nog onduidelijkheid over de premièredatum van de zes afleveringen van het laatste seizoen van de serie. Eerder zouden die in april 2019 te zien zijn, maar ze lijken uitgesteld tot mei of juni. HBO heeft er nog geen aankondiging over gemaakt, dus voorlopig blijft het afwachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Achtste seizoen 'Game of Thrones' komt later dan verwacht
Series / Nieuws

Achtste seizoen 'Game of Thrones' komt later dan verwacht

Het werk duurt lang, nog wel acht of negen maanden.

Je zou gerust kunnen stellen dat het laatste seizoen van Game of Thrones volgend jaar het grootste televisie-event van de afgelopen jaren wordt. Maar waar het erop leek dat de serie in april 2019 zou beginnen aan zijn laatste zes afleveringen, begint het er nu op te lijken dat de makers die deadline niet halen.

Volgens visuele effects supervisor Joe Bauer zal het nog wel even duren voordat de serie verder gaat. "We hebben tot mei 2019 werk aan het achtste seizoen, dus dat is nog acht of negen maanden van ons verwijderd. Maar de prequel begint in februari met opnames, althans, de pilot daarvan. Dus we hebben nog heelw at werk te verrichten aan het achtste seizoen," aldus Bauer tegenover The Huffington Post.

De zes afleveringen van het achtste seizoen worden allemaal rond de twee uur lang en zullen laten zien hoe de White Walkers definitief verslagen worden. Geinig is dat we vervolgens in 2020 terug in de tijd duiken en naar het ontstaan van de White Walkers kijken in de eerder aangekondigde prequel.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.