'The Walking Dead'-acteur vindt leeftijd Carl plotgat

TWD-acteur vindt leeftijd Carl plotgat

En eigenlijk ziet hij er nog veel meer.

Jim Pedd, 4 september 2018 10:06

Net als veel fans van The Walking Dead, vindt acteur Chandler Riggs het ook een plotgat dat Carl Grimes zo relatief snel ouder werd dan andere personages. Toen de serie begon, was hij elf jaar oud en tegen de tijd dat hij vertrok, was het personage een tiener. Dat terwijl er pas twee jaar verstreken waren in de serie.
De leeftijd van Carl blijft vreemd, vooral omdat het zusje van Carl een baby bleef. Judith was lange tijd gewoon een baby, terwijl haar halfbroer ouder werd. Uiteindelijk maakt het nu niet meer uit, want Carl leeft niet meer, dus doet de vraag er ook niet meer zo toe. Toch is het grappig om te zien dat ook Riggs er zijn twijfels bij had.

Tegenover Screen Junkies grapte hij dat hij “eruit zie[t] als Hershel tegen de tijd dat ik dertig ben.” Later in het fragment speculeert de acteur dat Carl een gemuteerde versie van het Walker-virus heeft, waardoor hij sneller ouder wordt. Ook vroeg hij zich af waarom de Walkers niet gewoon zombies genoemd worden. Zouden zombies wel bestaan in de serie? En als ze niet bestaan, heeft Michael Jackson dan wel de Thriller-video gemaakt? Ook vroeg Riggs zich af waarom de benzine nooit op gaat en wat er gebeurt met de lichamen van Walkers.


Bron: Screen Junkies

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Carl Grimes, Chandler Riggs

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws