Aantal seizoen 8-afleveringen 'Game of Thrones' voor Jaime Lannister lijken bekend

Aandeel Jaime Lannister in 'Thrones' bekend

Bram de Groot, 9 september 2018 om 16:57

Mogelijk moet je dit met een korreltje zout nemen, maar volgens Metro is duidelijk in hoeveel Game of Thrones-afleveringen het personage Jaime Lannister te zien is. Dit zou blijken uit stukken die beschikbaar zijn gekomen. Let op mogelijke spoilers.

Acteur Nikolaj Coster-Waldau heeft een zakelijke geschil met zijn voormalige manager Jill Littman. Uit stukken die gebruikt zijn in de zaak blijkt dat Coster-Waldau's Lannister te zien is in alle zes de afleveringen van het slotseizoen. Extra detail is dat de acteur ruim $1 miljoen per aflevering krijgt. Eerder werd verondersteld dat Coster-Waldau in slechts vier van de zes afleveringen te zien zou zijn.

Wat zijn deelname aan zes afleveringen betekent, valt uiteraard te bezien. Mocht het kloppen dan zal Coster-Waldau mogelijk de serie overleven, en wie weet de Iron Throne toe-eigenen. Anderzijds zou het ook kunnen dat hij pas in de laatste aflevering het loodje legt.

Seizoen 8 van Game of Thrones moet ergens in 2019 op HBO verschijnen met zes afleveringen van ieder zo'n anderhalf uur.Bron: METRO

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, 2019, Jane Goldman, Nathalie Emmanuel, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws