Aantal seizoen 8-afleveringen 'Game of Thrones' voor Jaime Lannister lijken bekend

Aandeel Jaime Lannister in 'Thrones' bekend

Bram de Groot, 9 september 2018 om 16:57

Mogelijk moet je dit met een korreltje zout nemen, maar volgens Metro is duidelijk in hoeveel Game of Thrones-afleveringen het personage Jaime Lannister te zien is. Dit zou blijken uit stukken die beschikbaar zijn gekomen. Let op mogelijke spoilers.

Acteur Nikolaj Coster-Waldau heeft een zakelijke geschil met zijn voormalige manager Jill Littman. Uit stukken die gebruikt zijn in de zaak blijkt dat Coster-Waldau's Lannister te zien is in alle zes de afleveringen van het slotseizoen. Extra detail is dat de acteur ruim $1 miljoen per aflevering krijgt. Eerder werd verondersteld dat Coster-Waldau in slechts vier van de zes afleveringen te zien zou zijn.

Wat zijn deelname aan zes afleveringen betekent, valt uiteraard te bezien. Mocht het kloppen dan zal Coster-Waldau mogelijk de serie overleven, en wie weet de Iron Throne toe-eigenen. Anderzijds zou het ook kunnen dat hij pas in de laatste aflevering het loodje legt.

Seizoen 8 van Game of Thrones moet ergens in 2019 op HBO verschijnen met zes afleveringen van ieder zo'n anderhalf uur.Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg Serietotaal dan op Facebook en Twitter

Bron: METRO

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, 2019, Jane Goldman, Nathalie Emmanuel, Nikolaj Coster Waldau

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws