Extra lange première voor 'The Walking Dead' S9

Extra lange première The Walking Dead S9

Jim Pedd, 10 september 2018 om 08:00

We zijn het al een beetje gewend: de nieuwe reeks van The Walking Dead gaat van start met een langere aflevering dan normaal. De première van seizoen negen duurt een half uur langer. Vermoedelijk zodat de tijdsprong goed opgezet kan worden, de nieuwe personages geïntroduceerd kunnen worden en we kunnen zien hoe Rick (Andrew Lincoln) en Maggie (Lauren Cohan) met elkaar worstelen.

Dat meldt The Wrap vandaag. Dat stelt dat de aflevering, die nog geen titel heeft, een half uur langer duurt dan normale afleveringen. Deze is geregisseerd door Greg Nicotero, die tot nu toe elke eerste aflevering van een nieuw The Walking Dead-seizoen sinds het vierde heeft geregisseerd.

De vraag voor AMC zal zijn of dit nieuwe seizoen in de première meer kijkers weet te trekken. De afgelopen jaren daalde het aantal kijkers steevast. Het zesde seizoen trok nog meer dan 12 miljoen Amerikanen naar de zender, waar dat bij het achtste seizoen nog maar 7 miljoen mensen waren. Geprobeerd wordt dat te bewerkstelligen door heel duidelijk uit te dragen dat de nieuwe reeks totaal anders gaat zijn dan wat we al kennen.

Bron: The Wrap

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Andrew Lincoln, Lauren Cohan, Greg Nicotero

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws