search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Minder titels dan vorige week, maar er zitten wel een paar mooie tussen!

Jim Pedd
Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Het tweede seizoen van de Marvel-serie is in zijn geheel te streamen. Ditmaal minder afleveringen dan we gewend zijn van de series: 10. Iron Fist krijgt te maken met een bedreiging die wel heel erg op hemzelf lijkt, en met wat andere schurken. Aan hem de taak om New York te blijven beschermen.Sam is behoorlijk atypisch. Hij is achttien jaar oud en heeft een vorm van autisme. Op een dag vindt hij dat het tijd is om een vriendin te vinden en dat zet hem op een reis die voor unieke ervaringen zorgt. En voor zijn moeder is het tijd om los te laten.In de jaren twintig werken vier vrouwen van verschillende achtergronden als operators voor een telefoonbedrijf.Wynonna is verre familie van Wyatt Earp en neemt het op tegen demonen en andere monsters. Met haar unieke krachten en disfunctionele bondgenoten, is zij de enige die het bovennatuurlijke gerechtigheid kan brengen.Een intieme blik op de emotionele eerste en laatste dagen van gevangenen die binnenkort vrij komen uit de Gwinnett County Jail in Georgia.


Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

Explained (2018) - S01E18
Shooter (2016) - S03E12
Mr. Sunshine (2018) - S01E16
Better Call Saul (2015) - S04E05
Meteor Garden (2018) - S01E24
Chesapeake Shores (2016) - S03E05
Life (2018) - S01E10
A Taiwanese Tale of Two Cities (2018) S01E02Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Kinderserie
Stretch Armstrong and the Flex Fighters (2 seizoenen | 2017)

Aanbevolen artikelen