search
Volledige trailer 'American Horror Story: Apocalypse'!!
Series / Trailer

Volledige trailer 'American Horror Story: Apocalypse'!!

Het langverwachte nieuwe seizoen begint op 12 september a.s.!!

FX Networks heeft vandaag de volledige trailer van American Horror Story: Apocalypse vrijgegeven. Het betreft alweer het achtste seizoen van de anthology-serie van Ryan Murphy. In het seizoen treffen personages uit seizoenen een (Murder House) en drie (Coven) elkaar in een verhaal waarin de Antichrist, satanisten en het einde van de wereld centraal staan.


In het seizoen zien we tevens hoe de oppervlakte van onze planeet haast onbewoonbaar is geworden en overlevenden eindigen in Outpost 3, een ondergronds onderkomen. De leider van Outpost 3 (Sarah Paulson) is echter een die geobsedeerd is door Victoriaanse gewaden en sadomasochistische taferelen.

Terugkerende castleden in het nieuwe seizoen zijn de eerder genoemde Paulson, Jessica Lange, Kathy Bates, Evan Peters, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter, Cheyenne Jackson, Billy Eichner, Leslie Grossman, Billie Lourd, Lily Rabe, Gabourey Sidibe, Frances Conroy en Stevie Nicks. Nieuwkomers zijn o.a. Joan Collins en Cody Fern. De eerste aflevering wordt op 12 september a.s. uitgezonden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen