search

Ons nieuws van maandag 10 september 2018

Alle superheldenseries die je op TV kunt zien
Series / Featured

Alle superheldenseries die je op TV kunt zien

Fans kunnen los!

Hieronder zie je een overzicht van de live action comic / superheldenseries die je op verschillende zenders kunt volgen, of binnenkort kunt volgen. Niet altijd kun je ze gelijk in Nederland zien, maar via bijvoorbeeld Netflix of Dvd verschijnen deze series vroeg of laat ook bij jou op televisie.

Tussen haakjes staat het seizoen dat binnenkort debuteert en via de link kom je uit op meer informatie over de serie. Ook de zender staat vermeld.

DC's Arrowverse
Dit is de start van misschien wel de succesvolste reeks superheldenseries op televisie, op The CW. Deze bestaat uit maar liefst vijf series en vele seizoenen en afleveringen. Een zesde serie is in ontwikkeling en de andere series debuteren met een nieuw seizoen in oktober.

Arrow (seizoen 7)
The Flash (seizoen 5)
Supergirl (seizoen 4)
Legends of Tomorrow (seizoen 4)
Black Lightning (seizoen 2)
Batwoman (2019)

Overige DC-series
Hieronder de andere DC-series die al te zien zijn of op zeker gaan verschijnen.

Gotham (FOX, vijfde en laatste seizoen in 2019)
Krypton (Syfy, seizoen 2 in 2019)
Titans (DC Universe, 2018)
Doom Patrol (DC Universe, 2019)
Swamp Thing (DC Universe, 2019)
Pennyworth (Epix, 2019)
Watchmen (HBO, 2019)

En dan zijn er ook nog de DC/Vertigo series, welke in mindere mate gericht zijn op superhelden maar vaak wel superkrachten bevatten.

iZombie (The CW, vijfde en laatste seizoen in 2019)
Lucifer (Netflix, seizoen 4 in 2019)
Preacher (AMC, seizoen 3 in 2018)
Y: The Last Man (FX, 2019)
The Boys (Amazon, 2019)

Netflix' MCU - The Defenders
Deze reeks is een bijzonder succesvolle superheldenreeks op Netflix. Ze zijn gebaseerd op kleinere helden uit het Marvel universum, gezamenlijk The Defenders.

Daredevil (Seizoen 3 in 2018)
Jessica Jones (Seizoen 3, onbekend)
Luke Cage (Seizoen 3 nog niet aangekondigd)
Iron Fist (Seizoen 2 in 2018)
The Punisher (Seizoen 2 in 2019)
The Defenders (waarschijnlijk geen seizoen 2)

Overige MCU-series

Agents of S.H.I.E.L.D. (ABC, Seizoen 6 in 2019)
Runaways (Hulu, seizoen 2 in 2019)
Cloak & Dagger (Freeform, seizoen 2 in 2019)
New Warriors (Onbekend, 2018)
Damage Control (ABC, 2019)

X-Men series

Legion (FX, Seizoen 3 in 2019)
The Gifted (Fox, Seizoen 2 in 2018)

Overige superheldenseries
Onderstaande series zijn (deels) gerelateerd aan comics, met soort van superhelden en/of krachten.

Stan Lee's Lucky Man (Sky 1, Seizoen 3 in 2018)
The Tick (Amazon, Seizoen 2 in 2019)
Future Man (Hulu, Seizoen in 2018 of 2019)
Wynonna Earp (Syfy, Seizoen 4 in 2019)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes
Series / Nieuws

'Brooklyn Nine-Nine' krijgt extra episodes

NBC gelooft duidelijk meer in de reeks dan Fox...

Op het ogenblik dat de serie 'Brooklyn Nine-Nine' de overstap maakte van Fox naar NBC eerder dit jaar kon er worden vastgesteld dat ze het vooralsnog moest doen met amper 13 afleveringen. Dat was een teleurstelling voor de fans, maar die blijkt nu nergens voor nodig te zijn. Inmiddels werd er namelijk aangegeven dat er nog 5 extra afleveringen toegevoegd zullen worden waardoor het zesde seizoen van Brooklyn Nine-Nine in totaal toch 18 afleveringen zal tellen.

De komedie met Andy Samberg in de hoofdrol werd door Fox in mei van dit jaar naar de eeuwige jachtvelden verwezen. De serie werd echter al snel opgepikt door NBC. Inmiddels is Universal Television aangesteld als producer voor het zesde seizoen. Michael Schur zal dienst doen als executive producer. Schur is ook al verantwoordelijk voor 'The Good Place' welke aan haar derde seizoen toe is evenals 'Abby's'.

De cast van 'Brooklyn Nine-Nine' bestaat buiten Andy Samberg ook uit Melissa Fumero, Stephanie Beatriz, Terry Crews evenals Joe Lo Truglio, Chelsea Peretti en Andre Braugher. Ben jij een fan van de serie 'Brooklyn Nine-Nine' en ben je bijgevolg ook zo tevreden met de extra afleveringen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste details 'Veronica Mars'-revival
Series / Nieuws

Eerste details 'Veronica Mars'-revival

Ergens volgend jaar te zien.

Begin 2019 brengt Hulu Veronica Mars terug. De serie werd in 2007 geannuleerd, maar dankzij een Kickstarter-campagne wisten fans en actrice Kristen Bell de show in 2014 met een film terug te brengen. Hulu bestelde kortgeleden een volledig seizoen voor de revival.

De film pikte de draad een decennium na de gebeurtenissen in de serie op. Veronica leefde in New York City, en werd voor een zaak terug naar Neptune gestuurd. Daar besloot ze uiteindelijk te blijven en haar werk als privédetective voort te zetten.

TVLine meldt nu dat er acht afleveringen komen in de nieuwe reeks. Die worden tussen oktober en maart volgend jaar opgenomen. Naast Bell, keert ook Enrico Colantoni terug als haar vader Keith Mars. Het duo zal het ditmaal opnemen tegen een seriemoordenaar.

De serie heeft nog geen premièredatum.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Extra lange première voor 'The Walking Dead' S9
Series / Nieuws

Extra lange première voor 'The Walking Dead' S9

Een half uur langer dan we gewend zijn.

We zijn het al een beetje gewend: de nieuwe reeks van The Walking Dead gaat van start met een langere aflevering dan normaal. De première van seizoen negen duurt een half uur langer. Vermoedelijk zodat de tijdsprong goed opgezet kan worden, de nieuwe personages geïntroduceerd kunnen worden en we kunnen zien hoe Rick (Andrew Lincoln) en Maggie (Lauren Cohan) met elkaar worstelen.

Dat meldt The Wrap vandaag. Dat stelt dat de aflevering, die nog geen titel heeft, een half uur langer duurt dan normale afleveringen. Deze is geregisseerd door Greg Nicotero, die tot nu toe elke eerste aflevering van een nieuw The Walking Dead-seizoen sinds het vierde heeft geregisseerd.

De vraag voor AMC zal zijn of dit nieuwe seizoen in de première meer kijkers weet te trekken. De afgelopen jaren daalde het aantal kijkers steevast. Het zesde seizoen trok nog meer dan 12 miljoen Amerikanen naar de zender, waar dat bij het achtste seizoen nog maar 7 miljoen mensen waren. Geprobeerd wordt dat te bewerkstelligen door heel duidelijk uit te dragen dat de nieuwe reeks totaal anders gaat zijn dan wat we al kennen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.