Derek Mears gecast als 'Swamp Thing' in DC-serie!!

Derek Mears is 'Swamp Thing' in DC-serie!

Afgelopen week werd nog bekend dat Crystal Reed de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in de veelbelovende serie van James Wan.

Zilko Tarici, 12 september 2018 om 14:44

De boomlange acteur Derek Mears is naar verluidt als Swamp Thing in... Swamp Thing! De serie, die ergens volgend jaar beschikbaar zal worden gesteld op streamingdienst DC Universe, is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks.
Splash Report en Bloody Disgusting brachten het nieuws naar buiten en geven aan dat Mears te zien zal zijn als het moerasmonster, maar dat een andere acteur de menselijke variant van Dr. Alec Holland voor zijn rekening zal nemen.

Mears is een acteur en stuntman die bijna 2 meter lang is en de nodige ervaring heeft met make-up en kostuums. Zo speelde hij eerder Jason Voorhees in de Friday the 13th-reboot, maar was hij ook te zien als verschillende creaturen in films als Sleepy Hollow en Men in Black II.

Afgelopen week werd nog bekend dat Crystal Reed (Teen Wolf, Gotham) de vrouwelijke hoofdrol van Abigail Arcane zal spelen. Arcane is een onderzoeker die een relatie krijgt met Ale, terwijl ze samen een moerasvirus onderzoeken. Alec komt door tragische omstandigheden om het leven, maar keert terug als de Swamp Thing, beschermer van het milieu.


Bron: Splash Report

Lees meer over: Derek Mears, Swamp Thing, Len Wiseman, James Wan, Crystal Reed

Populair nieuws