search

Ons nieuws van woensdag 12 september 2018

Nieuwe liefde voor Meredith in Grey's Anatomy?
Series / Nieuws

Nieuwe liefde voor Meredith in Grey's Anatomy?

Of toch niet...?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Het lijkt er naar uit te zien dat Meredith (gespeeld door Ellen Pompeo) in Grey's Anatomy een nieuwe liefde aan de haak heeft geslagen... of althans een nieuwe bedpartner. In de officiële trailer voor het vijftiende seizoen is Meredith dan ook te zien samen in bed met... DeLuca (Giacomo Gianniotti)! Echt waar, Deluca!



Vanaf het ogenblik dat Riggs (gespeeld door Martin Henderson) de serie heeft verlaten stellen fans zich de vraag wanneer Meredith een nieuwe liefde zal vinden. De gastrol die Scott Speedman vorig jaar te pakken had leek even in de richting te wijzen van een nieuwe zielsverwant voor Meredith, maar... serieus... DeLuca? Wie had dat aan zien komen?!

Tot slot zijn in de trailer voor het vijftiende seizoen ook voor het eerst de personages van Chris Carmack en Alex Landi te zien. Ben jij ook een fan van Grey's Anatomy en kan je ook al niet wachten op al het moois dat het nieuwe seizoen voor jou in petto heeft?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derek Mears gecast als 'Swamp Thing' in DC-serie!!
Series / Nieuws

Derek Mears gecast als 'Swamp Thing' in DC-serie!!

Afgelopen week werd nog bekend dat Crystal Reed de vrouwelijke hoofdrol zal spelen in de veelbelovende serie van James Wan.

De boomlange acteur Derek Mears is naar verluidt als Swamp Thing in... Swamp Thing! De serie, die ergens volgend jaar beschikbaar zal worden gesteld op streamingdienst DC Universe, is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks.

Splash Report en Bloody Disgusting brachten het nieuws naar buiten en geven aan dat Mears te zien zal zijn als het moerasmonster, maar dat een andere acteur de menselijke variant van Dr. Alec Holland voor zijn rekening zal nemen.

Mears is een acteur en stuntman die bijna 2 meter lang is en de nodige ervaring heeft met make-up en kostuums. Zo speelde hij eerder Jason Voorhees in de Friday the 13th-reboot, maar was hij ook te zien als verschillende creaturen in films als Sleepy Hollow en Men in Black II.

Afgelopen week werd nog bekend dat Crystal Reed (Teen Wolf, Gotham) de vrouwelijke hoofdrol van Abigail Arcane zal spelen. Arcane is een onderzoeker die een relatie krijgt met Ale, terwijl ze samen een moerasvirus onderzoeken. Alec komt door tragische omstandigheden om het leven, maar keert terug als de Swamp Thing, beschermer van het milieu.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tweede seizoen 'Mars' in november te zien
Series / Nieuws

Tweede seizoen 'Mars' in november te zien

Speelt zich enkele jaren later af.

National Geographic komt in november met een tweede seizoen van de serie Mars. Deze mengt een fictief avontuur met daadwerkelijke wetenschap en documentaire-elementen. Het was de eerste van dit soort serie voor de zender, die van plan is meer van dit soort materiaal uit te brengen.

Het eerste seizoen toonde een succesvolle missie naar de rode planeet en de manier waarop dat leidde tot een menselijke kolonie daar. Het tweede seizoen springt enkele jaren vooruit in de tijd en laat de vooruitgang die geboekt is zien. Niet alleen kunnen er zo nieuwe problemen bekeken worden die komen kijken bij het koloniseren van een andere wereld, ook is het een mooie manier om het verhaal wat van het eerste seizoen te bewegen.

De serie blijft het uitgangspunt volgen van een mengeling van fictie met documentaire. De echte wetenschap, logistieke zorgen en meer die komen kijken rond het koloniseren van de planeet staan centraal. Vanaf 12 november weer te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Deep Space Nine' had bijna bizar einde
Series / Nieuws

'Deep Space Nine' had bijna bizar einde

De Star Trek-serie kreeg een heel ander einde.

Star Trek Deep Space Nine had bijna een bizar ander einde gekregen dan er nu is. In het laatste seizoen zien we hoe Captain Benjamin Sisko zijn lotsbestemming bij de Prophets weet te vervullen. Maar dat was bijna anders gegaan.

Showrunner Ira Steven Behr stelt dat de serie eigenlijk heel anders had moeten eindigen. In de aflevering Far Beyond the Stars in het zesde seizoen, gaat men direct in op thema's als racisme en dat doet op een manier die de series binnen de idyllische Federation niet konden. In alternatieve finale was Benjamin een schrijver, Benny Russell, die een verhaal genaamd Deep Space Nine schreef. Dat wordt nooit uitgegeven, omdat het geheel draait om een zwarte kapitein, al is het verhaal unaniem goed ontvangen. Uiteindelijk eindigt Russell in een gesticht en wordt zijn beeld gebruikt door de Pah-Wraiths in het zevende seizoen, zodat Sisko zijn identiteit vergeet en in de illusie verloren gaat.

De bedoeling was om het geheel te laten eindigen met Benny Russell die zich op Stage 17 van de Paramount Studios bevindt en zich realiseert dat alles wat er de zeven jaar daarvoor heeft afgespeeld, allemaal in zijn hoofd is gebeurd. Dan zouden alle series verzonnen zijn door Benny. Heel anders dus…
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series worden van Netflix verwijderd (week 37)
Series / Nieuws

Deze series worden van Netflix verwijderd (week 37)

Wat minder series dan eerst, en er is uitstel!

Vandaag weer een overzicht met de shows die allicht snel van de streamingdienst Netflix verwijderd worden. Deze week ligt er een stuk minder op het hakblok, al blijven de meeste series van Fox gewoon staan. Netflix heeft wel een nieuwe deal, want er is uitstel van executie.

14 september
My Little Pony: Friendship is Magic (6 seizoenen)
Littlest Pet Shop (1 seizoen)
30 september
The Expanse (2 seizoenen)
Dicte (3 seizoenen)
Gomorrah (2 seizoenen)
6 oktober
America Unearthed (1 seizoen)
8 oktober
New Girl (6 seizoenen)
Modern Family (8 seizoenen)
How I met Your Mother (9 seizoenen)
Sons of Anarchy (7 seizoenen)
Homeland (6 seizoenen)
Prison Break (4 seizoenen)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Swamp Thing' wordt gruwelijk
Series / Nieuws

'Swamp Thing' wordt gruwelijk

DC probeert zo ver mogelijk te gaan.

DC werkt momenteel aan een televisieserie rond Swamp Thing. De serie zal duister en gewelddadig worden en is gericht op volwassenen. Dat onthulde schrijver Gary Dauberman, die vertelde dat de serie ook heel erg veel inspiratie haalt uit de comic van Alan Moore.

"We wilden Swamp Thing altijd zo R-rated als mogelijk maken, en grafisch geweld gebruiken dat past bij de volwassen thema's, dus het moest ook zo eng mogelijk worden," vertelde Dauberman tijdens een interview met Slash Film. "Omdat we het doen op de DC-streamingdienst, hebben ze ons echt zo gepusht om het zo extreem mogelijk te maken."

De serie draait om Alec Holland, een briljant wetenschapper, wiens laboratorium overvallen wordt. Hij ontwikkelde daar een formule voor een materiaal dat lichaamsdelen kan laten terug groeien. Tijdens de overval raakt hij doordrenkt met brandende chemische stoffen en duikt hij in een nabijgelegen moeras om te overleven. Dat lukt, maar hij is daardoor meer plant dan mens.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen