Disney maakt Loki en Scarlet Witch tv-series!

Disney maakt Loki en Scarlet Witch tv-series!

Ze komen de op streamingdienst van Walt Disney.

Bram de Groot, 19 september 2018 om 10:16

Variety meldt dat Walt Disney grote tv-plannen heeft met de personages uit de bioscoopfilms van Marvel Studios. Rond meerdere personages zijn televisieseries in ontwikkeling en naar verwachten worden die gespeeld door de acteurs uit de films.
Er zijn op dit moment twee series in ontwikkeling. Dit zijn series rond Scarlet Witch en Loki, in de films uiteraard gespeeld door Elizabeth Olsen (The Fuller House) en Tom Hiddleston (The Night Manager). Maar er zouden meer series rond personages die nog geen eigen film hebben moeten gaan volgen.

De series zouden ‘limited series’ worden. Dit houdt in dat er een vermoedelijk kort seizoen wordt gemaakt rond het personage, zonder de kans op een vervolgseizoen. Het is overduidelijk dat de series, die enorme budgetten zouden krijgen, direct onderdeel zijn van het grotere Marvel Cinematic Universe. Marvel Studios-kopman Kevin Feige zou een belangrijke rol krijgen achter de schermen.

De series zouden naast een bekende hoofdrolspeler een a-list cast moeten krijgen, met sets en visuele effecten die zich kunnen meten aan die uit de films.

Uiteraard moeten de series gaan verschijnen op het volgend jaar te debuteren streamingservice Disney Play, waarop ook de $100 miljoen kostende live action Star Wars-serie verschijnt.

Lees meer over: Loki, Scarlett Witch, Elizabeth Olsen, Tom Hiddleston

Populair nieuws