search
Neal McDonough gecast in 'Suits' seizoen 4
Series / Nieuws

Neal McDonough gecast in 'Suits' seizoen 4

De acteur speelde eerder in o.a. Band of Brothers.

Neal McDonough (Band of Brothers, Minority Report) zal een vaste rol spelen in het vierde seizoen van de juridische dramaserie Suits van USA Network. De tv-zender kondigde dit gisteren aan. McDonough zal de rol spelen van Sean Cahill, een onderzoeker van de SEC (Security and Exchange Commission). Het personage wordt verder omschreven als een 'bulldog', dus de hoofdpersonages in de serie gaan het nog zwaar krijgen. Cahill wordt ingehuurd door Eric Woodall (Zeljko Ivanek) om foute praktijken bij Pearson Specter aan het licht te brengen. Cahill deinst hierbij voor niks en niemand terug.


McDonough is de nieuwste toevoeging aan de cast van het vierde seizoen van Suits. Eerder werden al acteurs D.B. Woodside, Brendan Hines, Michael Gross en Melanie Papalia aangekondigd als nieuwe castleden. Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Gina Torres, Rick Hoffman, Meghan Markle en Sarah Rafferty spelen de hoofdrollen in de succesvolle serie.

McDonough speelde eerder in tv-series zoals Mob City. Justified, Desperate Housewives en Boomtown. Op het grote scherm zagen we hem in films zoals Red 2, Captain America: The First Avenger, Flags of Our Fathers en Walking Tall.

Het nieuwe seizoen van Suits gaat op 11 juni van start.

Aanbevolen artikelen