Verlaat Joshua Jackson 'The Affair'?

Verlaat Joshua Jackson 'The Affair'?

Is het verhaal van Cole Lockhart afgelopen?

Door onze nieuwsredactie, 27 september 2018 09:42

Het lijkt er meer en meer naar uit te zien dat het vijfde en laatste seizoen van 'The Affair' het zal moeten stellen zonder één van zijn sterren, namelijk 'Joshua Jackson'. Verschillende bronnen hebben inmiddels namelijk aangegeven dat het onwaarschijnlijk is dat Jackson nog te zien zal zijn in het laatste seizoen als een series regular. Dezelfde bronnen stellen ook dat Jackson zelf reeds enige tijd zou hebben aangestuurd op een vertrek.
De voormalige 'Dawson's Creek' ster zou oorspronkelijk slechts voor enkele seizoenen getekend hebben. Vervolgens liet hij een rol in de andere seizoenen steeds afhangen van de richting welke het creatieve team uitging met de serie. Details over het laatste seizoen zijn op vandaag nog bijzonder schaars, maar gezien het feit dat Alison (gespeeld door Ruth Wilson) werd vermoord lijkt een exit ook voor Jackson niet zo ver gezocht, in tegendeel.

Over de reden waarom Wilson de reeks heeft verlaten is het overigens nog steeds koffiedik kijken. De actrice heeft immers reeds meerdere malen benadrukt dat haar vertrek niets te maken heeft met het feit dat ze een gelijk loon wou als haar mannelijke tegenspeler 'Dominic West'. Showtime zelf reageerde op het vertrek door te stellen dat "iedereen het er over eens was dat het verhaal van Wilson's personage was uitverteld".

Wat Jackson betreft blijft de vraag of hij nog terug zal keren voor één of meerdere episodes, maar het lijkt nu wel echt vast te staan dat ook hij niet langer een series regular zal zijn in het finale seizoen van de reeks.

Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: The Affair, Joshua Jackson, serie, Showtime

Informatie over de serie: The Affair

Populair nieuws