De topseries die in oktober op Netflix verschijnen

De topseries die in oktober op Netflix verschijnen

Netflix voegt weer heel wat nieuws toe!

Jim Pedd, 27 september 2018 om 11:30

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de eerste helft van oktober, staan maar liefst dertien nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest van het overzicht.

11 oktober: The Flash (seizoen 5)
Dit seizoen staat Barry weer centraal, met nieuwe utidagingen. Hij bestrijdt niet alleen criminelen, maar helpt ook anderen die superkrachten hebben. En moet de gevolgen van het tijdreizen van zijn dochter zien op te vangen, iets dat niet heel eenvoudig is.5 oktober: Élite (seizoen 1)
Las Encinas is de meest exclusieve school van het land; hier stuurt de elite hun kinderen naartoe. Maar nadat een aardbeving hun school verwoest heeft, worden drie gewone tieners ook toegelaten. Daardoor clasht alles en iedereen en komt er iemand om het leven. Maar wie heeft de moord gepleegd?12 oktober: The Haunting of Hill House (seizoen 1)
Een groep volwassenen is opgegroeid in het beroemdste spookhuis van het land. Ze moeten echter terug naar Hill House, om samen een tragedie het hoofd zien te bieden. Dat is niet makkelijk, omdat hun geheimen en gruwelen nog altijd schuilen in het huis.5 oktober: Big Mouth (seizoen 2)
Geinige animatieserie waarin een groep tieners moet leren omgaan met de wonderen, maar vooral ook de gruwelen van de puberteit.2 oktober: Meateater (seizoen 7)
Een man reist door de wildernis. Hij jaagt op verschillende dieren. Als hij ze gedood heeft - van vogels tot beren - toont hij hoe ze verwerkt en gekookt moeten worden.


En verder…
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de eerste helft van oktober.

4 oktober
Creeped Out

5 oktober
Dancing Queen
Little Things (seizoen 2)
YG Future Strategy Office
Super Monsters Save Halloween
Super Monsters (seizoen 2)

9 oktober
Terrace House: Opening New Doors (part 4)

12 oktober
The Curious Creations of Christine McConnell
Fightworld
Tarzan and Jane
The Boss Baby: Back in Business


Elke week
Better Call Saul (seizoen 4)
The Rise of the Phoenixes (seizoen 1)
The Good Place (seizoen 3)
Riverdale (seizoen 3)
Dynasty (seizoen 2)
A Taiwanese Tale of Two Cities (seizoen 1)Lees meer over: Netflix, Oktober, Nieuw, series, The FLash, Elite, The Haunting of Hill House, Big Mouth, Meateater

Populair nieuws