search
Uriah Shelton gecast als Cory's broertje in 'Girl Meets World'
Series / Nieuws

Uriah Shelton gecast als Cory's broertje in 'Girl Meets World'

De eerste aflevering van de comedy-serie wordt op 27 juni uitgezonden.

The Glades-acteur Uriah Shelton is gecast als Cory Matthews' broertje Joshua in Boy Meets World-spinoff Girl Meets World. Shelton zal voor het eerst te zien zijn in de kerst-special, waarin ook Cory's ouders Alan (William Russ) en Amy (Betsy Randle) een rol zullen spelen. Naar verwachting zal Joshua meerdere malen te zien zijn in het eerste seizoen. We zagen het broertje van Cory voor het laatst in de laatste aflevering van Boy Meets World in 2000. In die aflevering gaf hij wijze raad door aan zijn broertje, dat toen nog een baby was.

Andere Boy Meets World-alumni die hun opwachting zullen maken in de nieuwe serie zijn William Daniels (Mr. Feeny), Rider Strong (Shawn), Lee Norris (Minkus) en Danny McNulty (Harley).

De nieuwe comedy-serie speelt zich af in New York City en bevat dezelfde oprechte en grappige verhalen waar Boy Meets World bekend om stond. Deze keer worden deze verhalen echter verteld vanuit het perspectief van een tienermeisje, de nieuwsgierige en slimme Riley en haar geestige vriendinnetje Maya. Hun ervaringen op de middelbare school worden ietwat belemmerd door de aanwezigheid van Riley's vader, die lid is van de faculteit en ook hun nieuwe geschiedenisleraar is, en Riley's moeder, die de eigenaar is van puddingzaak die populair is onder scholieren.

De eerste aflevering van Girl Meets World wordt op 27 juni 2014 uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen