Netflix bestelt drie nieuwe sci-fi series

Netflix bestelt drie nieuwe sci-fi series

Interessante high-concept series!

Jim Pedd, 1 oktober 2018 10:11

Netflix heeft drie nieuwe sci-fi series besteld. Het gaat om high-concept series, die behoorlijk interessante concepten naar de kijker van de streamingdienst zullen brengen. We zetten ze op een rij:

October Faction:
Voortbordurend op het succes van de comicreeks van Steve Niles, volgt October Faction de over heel de wereld reizende monsterjagers Fred en Deloris Allen. Na de dood van Freds vader keren zij terug naar hun thuisstad in de staat New York en doen dat samen met kinderen Geoff en Viv. Terwijl de familie zich aan het leven daar aanpast, moeten Fred en Deloris hun identiteit als lid van een geheime organisatie verbergen en ontdekken onze helden al snel dat het leven in het kleine stadje niet zo mooi is als gedacht.

The I-Land
Een nieuw sci-fi avontuur. Tien mensen worden wakker op een verraderlijk eiland, zonder herinneringen aan wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Ze vertrekken op een reis om terug te keren naar huis, maar ontdekken al snel dat niets is wat het lijkt. Terwijl ze proberen om te gaan met de extreme psychologische en fysieke uitdagingen van het eiland, moeten ze proberen het beste in zichzelf naar boven te halen - of ze zullen sterven.

Warrior Nun
Draait om een negentienjarige vrouw die wakker wordt in een mortuarium. Ze heeft een nieuwe kans op leven en een goddelijk artefact in haar borst. Al snel ontdekt ze dat ze deel uitmaakt van een geheime orde die demonen op Aarde bestrijdt. Krachtige wezens van zowel hemel als hel hebben het op haar voorzien.

Lees meer over: Netflix, Scifi, High Concept, Warrior Nun, The I Land, October Faction

Populair nieuws