Binnenkort grote aankondiging 'The Walking Dead'

Binnenkort grote aankondiging The Walking Dead

Er staat iets groots te gebeuren.

Jim Pedd, 4 oktober 2018 om 12:23

Fans van The Walking Dead mogen iets leuks verwachten. Chief Content Officer Scott Gimple, die verantwoordelijk is voor de complete franchise, stelt dat er snel iets leuks aangekondigd wordt.
Tijdens Talking Dead sprak Gimple samen met showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg van Fear the Walking Dead. “Ik werk aan beide series. Ik help deze heren. En ik help [The Walking Dead-showrunner] Angela Kang. We werken samen aan de verhalen, ik denk mee over afleveringen en produceer. Maar we praten ook over de toekomst van The Walking Dead. Daar hebben we iets heel interessants over te bespreken. We gaan een grote familiemeeting organiseren, met alle Walking Dead-fans - mensen die de serie gezien hebben, die hem gaan kijken en die hem niet gezien hebben - en binnenkort over iets heel groots praten.”

Wat dat wordt is niet helemaal zeker, maar we weten dat het de bedoeling van AMC is dat de serie ook naar andere continenten trekt. Spin-offs zouden in China of in Europa gesitueerd kunnen zijn. Ook wordt gedacht over films gebaseerd op de franchise.

Bron: CB

Lees meer over: AMC, The Walking Dead, Fear the Walking Dead, Scott Gimple

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws