search

Ons nieuws van donderdag 4 oktober 2018

Titel en synopsis voor 'Star Wars'-serie!
Series / Nieuws

Titel en synopsis voor 'Star Wars'-serie!

Eindelijk duidelijkheid.

Met het verschijnen van Disney Play in 2019 verschijnt er ook een grootse live-action tv-serie die zich afspeelt binnen het universum van de Star Wars-sagafilms. Nu heeft schrijver en uitvoerend producent Jon Favreau de titel en synopsis onthuld!

De titel van de Star Wars-serie wordt The Mandalorian en deze zal zich richten op een ruimtestrijder die overeenkomsten heeft met Jango en Boba Fett. De serie speelt zich af na de neergang van de Empire en voor het ontstaan van First Order. De synopsis:

"Na de verhalen van Jango en Boba Fett komt een andere krijger tevoorschijn in het Star Wars universum. The Mandalorian speelt zich af na de val van The Empire en voor de opkomst van The First Order. We volgen de tocht van een eenzame revolverheld aan de grenzen van het sterrenstelsel, ver buiten het gezag de New Republic"

Er komen tien afleveringen en de serie zou een budget hebben van $100 miljoen. Waarschijnlijk eind 2019 op Disney Play.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The L.A. Complex' krijgt een reboot!
Series / Nieuws

'The L.A. Complex' krijgt een reboot!

De reboot vormt een sequel op de oorspronkelijke reeks...

Zes jaar geleden werd een nieuw drama gelanceerd genaamd 'The L.A. Complex'. Slechts enkele maanden nadat ze van start ging verscheen echter het nieuws dat ze was gecancelled. De exacte reden werd nooit helemaal duidelijk waardoor er altijd een waas van mysterie rond heeft bestaan. Vandaag verscheen het nieuws dat 'The CW' een reboot in ontwikkeling heeft voor de serie. Benieuwd of ze deze keer wel een langer leven beschoren zal zijn!

The L.A. Complex was een Canadees drama welke verscheen op The CW voor ongeveer vijf maanden vooraleer het werd afgevoerd door CTV. Ook The CW heeft er toen niet voor gekozen om de reeks te redden. Nu stelt Deadline echter dat de maker van de reeks, namelijk 'Martin Gero' een nieuwe weg inslaat met het project. De reboot zou dan ook een sequel zijn van de oorspronkelijke reeks.

In de reboot volgen we terug een groep jongeren die het allemaal willen maken als acteur, danser, producer of comedian. Uiteraard ontstaan er weer heel wat relaties en worden er heel wat harten gebroken.

Ondanks het feit dat de eerste poging van The L.A. Complex misschien niet zo veelbelovend was kijken we toch uit naar wat deze reeks nu allemaal voor ons in petto zal hebben. Wanneer we de serie precies mogen verwachten is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Binnenkort grote aankondiging 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Binnenkort grote aankondiging 'The Walking Dead'

Er staat iets groots te gebeuren.

Fans van The Walking Dead mogen iets leuks verwachten. Chief Content Officer Scott Gimple, die verantwoordelijk is voor de complete franchise, stelt dat er snel iets leuks aangekondigd wordt.

Tijdens Talking Dead sprak Gimple samen met showrunners Andrew Chambliss en Ian Goldberg van Fear the Walking Dead. "Ik werk aan beide series. Ik help deze heren. En ik help [The Walking Dead-showrunner] Angela Kang. We werken samen aan de verhalen, ik denk mee over afleveringen en produceer. Maar we praten ook over de toekomst van The Walking Dead. Daar hebben we iets heel interessants over te bespreken. We gaan een grote familiemeeting organiseren, met alle Walking Dead-fans - mensen die de serie gezien hebben, die hem gaan kijken en die hem niet gezien hebben - en binnenkort over iets heel groots praten."

Wat dat wordt is niet helemaal zeker, maar we weten dat het de bedoeling van AMC is dat de serie ook naar andere continenten trekt. Spin-offs zouden in China of in Europa gesitueerd kunnen zijn. Ook wordt gedacht over films gebaseerd op de franchise.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Star Wars'-serie vindt mogelijk hoofdrolspeler
Series / Nieuws

'Star Wars'-serie vindt mogelijk hoofdrolspeler

Verder zijn er twee regisseurs bekend!

Genoeg geruchten rond de live-action serie die Disney en Lucasfilm maken in de Star Wars-franchise. Vandaag horen we dat Dave Filoni, bedenker dan onder meer Star Wars Rebels aangesteld wordt als regisseur. Ook zou Alan Taylor, die Game of Thrones-afleveringen maakte, een aflevering van de show regisseren. En daarnaast schijnt er ook een eerste castlid gevonden te zijn.

Making Star Wars stelt dat er vijf regisseurs meewerken aan het eerste seizoen van de serie. Elk van hen zou er twee maken. Jon Favreau, die de ontwikkeling van de serie overziet, zou mogelijk ook twee afleveringen mogen maken. De vraag is natuurlijk ook nog wie dan de hoofdrol speelt.

Dat zou Pedro Pascal zijn. De acteur heeft al een boel films en series gemaakt en was bijvoorbeeld in Game of Thrones te zien als de immens populaire en charismatische Prince Oberyn. Hij zal nu dus mogelijk weer een hoofdrol krijgen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'Daredevil' heeft minder mythologie
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Daredevil' heeft minder mythologie

Maar meer iets weg van een misdaadthriller.

Het derde seizoen van Daredevil, dat al op 19 oktober te streamen valt op Netflix, zal iets minder mythologische aspecten hebben. De vorige reeks van de serie had vooral veel mythische elementen in de vorm van de strijd tussen Matt Murdock (Charlie Cox) en The Hand. Dat verandert in dit nieuwe seizoen.

Tijdens een setbezoek van Screen Rant vertelde acteur Cox dat het nieuwe seizoen meer een misdaadthriller dan iets anders is. "De afgelopen jaren zijn er heel wat schrijvers en illustrators geweest die diep in The Hand en dat mythologische element zijn gedoken, en het terugbrengen van mensen uit de dood," begon de acteur.

"Maar je hebt ook mensen als Frank Millers, die daar weinig mee gedaan heeft en het erg hard en echt maakte. Mijn voorkeur ligt bij de dingen die niet zoveel steunen op mythologie. We zijn nu terug in een wereld die echt voelt, zoals dat ook in het eerste seizoen was. Maar tegelijk, net als bij dat eerste seizoen, bevinden we ons nog altijd in een wereld waarin Iron Man en Thor bestaan."

Dit seizoen wordt desondanks veel meer een misdaadthriller: "Maar daar hebben we het niet over in dit seizoen. We bevinden ons veel meer in het territorium van een misdaadthriller."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.