search
'The L.A. Complex' krijgt een reboot!
Series / Nieuws

'The L.A. Complex' krijgt een reboot!

De reboot vormt een sequel op de oorspronkelijke reeks...

Zes jaar geleden werd een nieuw drama gelanceerd genaamd 'The L.A. Complex'. Slechts enkele maanden nadat ze van start ging verscheen echter het nieuws dat ze was gecancelled. De exacte reden werd nooit helemaal duidelijk waardoor er altijd een waas van mysterie rond heeft bestaan. Vandaag verscheen het nieuws dat 'The CW' een reboot in ontwikkeling heeft voor de serie. Benieuwd of ze deze keer wel een langer leven beschoren zal zijn!


The L.A. Complex was een Canadees drama welke verscheen op The CW voor ongeveer vijf maanden vooraleer het werd afgevoerd door CTV. Ook The CW heeft er toen niet voor gekozen om de reeks te redden. Nu stelt Deadline echter dat de maker van de reeks, namelijk 'Martin Gero' een nieuwe weg inslaat met het project. De reboot zou dan ook een sequel zijn van de oorspronkelijke reeks.

In de reboot volgen we terug een groep jongeren die het allemaal willen maken als acteur, danser, producer of comedian. Uiteraard ontstaan er weer heel wat relaties en worden er heel wat harten gebroken.

Ondanks het feit dat de eerste poging van The L.A. Complex misschien niet zo veelbelovend was kijken we toch uit naar wat deze reeks nu allemaal voor ons in petto zal hebben. Wanneer we de serie precies mogen verwachten is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen