search
Damon Wayans verlaat 'Lethal Weapon' na derde seizoen
Series / Nieuws

Damon Wayans verlaat 'Lethal Weapon' na derde seizoen

Eerder dit jaar werd Clayne Crawford, de andere hoofdrolspeler van de serie, al ontslagen na buitensporig gedrag op de set.

Acteur Damon Wayans heeft onthuld dat hij van plan is om Fox-serie Lethal Weapon te verlaten. Wayans vertelde Eurweb.com dat hij zal vertrekken zodra de opnames van de dertien afleveringen van het onlangs aangekondigde derde seizoen zijn afgerond.


Afgelopen mei was er ook al de nodige controverse rondom Lethal Weapon toen Fox Clayne Crawford, de andere hoofdrolspeler van de serie, ontsloeg. Seann William Scott werd toen ingehuurd voor de rol van een nieuw personage, die moest samenwerken met het personage van Wayans.

Wayans liet het volgende weten aan Eurweb.com:

"Ik stop in december met Lethal Weapon nadat we klaar zijn met de 13 nieuwe afleveringen. Ik weet niet wat de makers verder van plan zijn, maar dat is wat ik van plan ben. Ik ben een 58-jarige man met diabetes die 16 uur per dag werkt... Ik heb het er een beetje mee gehad. Ik word hier te oud voor...zoals Murtaugh altijd zeg. Ik denk dat ik me weer ga richten op theaterwerk."

Toen hem werd gevraagd of zijn verklaring een grap is, antwoordde Wayans met een volmondig 'nee'. Vertegenwoordigers van Wayans, Warner Bros. Television en Fox moeten nog reageren op de uitlatingen van Wayans. Het derde seizoen van Lethal Weapon begon overigens vorige maand,.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen