NBC bestelt volledig seizoen van 'New Amsterdam'!

NBC bestelt volledig seizoen van New Amsterdam!

Geoffrey Ketels, 11 oktober 2018 om 08:00

NBC heeft bekend gemaakt dat haar gloednieuwe, medische drama 'New Amsterdam' een volledig seizoen krijgt. Ze heeft er dan ook voor gekozen om 9 extra afleveringen te bestellen. Dit betekent dat het eerste seizoen van de reeks over in totaal 22 afleveringen zal komen te beschikken.

New Amsterdam weet op moment van schrijven de op één na beste cijfers voor te leggen van de nieuwe series die zijn geïntroduceerd. Ze moet alleen 'Manifest' (ook een project van NBC) voor zich dulden. Ze weet dan ook een gemiddelde rating te behalen van 1,6 in de volwassenen categorie tussen 18 & 49 jaar. De eerste drie afleveringen van de nieuwe NBC serie waren bovendien goed voor niet minder dan 7,6 miljoen kijkers. Wanneer ook uitgesteld kijken mee in overweging wordt genomen komen we zelfs uit op 14,1 miljoen kijkers. Niet slecht!

In New Amsterdam maken we onder meer kennis met Dr. Max Goodwin (gespeeld door Ryan Eggold van onder meer 'The Blacklist'), de nieuwe medische directeur van één van de grootste en tevens ook meest complexe ziekenhuizen van New York. De cast bestaat buiten Eggold ook nog uit Janet Montgomery, Freema Agyeman evenals Jocko Sims.

Lees meer over: New Amsterdam, serie, NBC

Populair nieuws