Netflix kondigt derde seizoen aan van 'Ozark'!

Netflix kondigt derde seizoen aan van 'Ozark'!

We hebben het laatste van accountant Marty Byrde nog niet gezien!

Geoffrey Ketels, 11 oktober 2018 om 01:39

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

We hebben duidelijk het laatste nog niet gezien van de witwaspraktijken van Marty Byrde! Netflix heeft namelijk bekend gemaakt dat haar drama 'Ozark' met absolute zekerheid een derde seizoen zal krijgen. In de serie volgen we Byrde (gespeeld door Jason Bateman), een sluwe accountant die verhuist van Chicago naar landelijk Missouri om daar diens 'professionele troeven' verder uit te kunnen spelen. Al snel is hij betrokken bij diverse criminele activiteiten waarbij het zijn taak is om geld van criminele bendes wit te wassen, onder meer door middel van een lokaal casino.
Het eerste seizoen van 'Ozark' wist eigenlijk van bij haar lancering te boeien en te overtuigen. Ze was dan ook één van de zogenaamde 'slapende hits' van de zomer van 2017. Toen het tweede seizoen dit jaar in première ging viel de interesse eigenlijk in eerste instantie een beetje tegen. Echter beschikt de reeks over een voldoende grote en trouwe aanhang (waaronder niemand minder dan LeBron James) om ze toch een derde seizoen te gunnen.

Ondanks het feit dat het op moment van schrijven nog niet bekend is wanneer het derde seizoen van Ozark zal worden gelanceerd (vermoedelijk volgende zomer) weten we wel al dat ze uit tien afleveringen zal bestaan. Kijk jij al uit naar het vervolg op deze reeks?

Lees meer over: Ozark, serie, Netflix

Populair nieuws