De topseries die in de rest van oktober op Netflix verschijnen

Weer een hele waslijst!

Jim Pedd, 11-10-2018 12:34

Er komen heel wat nieuwe series op Netflix te staan de komende paar weken. In de preview voor de tweede helft van oktober, staan heel wat nieuwe titels. In dit overzicht zetten we de vijf meest interessante op een rij, gevolgd door de rest van het overzicht.

19 oktober: Daredevil (seizoen 3)
Matt Murdock keert na een lange afwezigheid eindelijk terug in Hell's Kitchen. Hij moet wel, want aartsvijand Wilson Fisk is vrij uit de gevangenis. En ondertussen heeft ene Bulls Eye het op Matts leven voorzien. Problemen overal dus in dit derde seizoen rond Daredevil!19 oktober: Making a Murderer (seizoen 2)
Het eerste seizoen werd gedurende tien jaar gefilmd en draait om Steven Avery, een man die door corruptie en veel fouten veroordeeld werd voor moord. Dit tweede seizoen gaat verder waar het eerste gestopt is.24 oktober: Bodyguard (seizoen 1)
Deze ijzersterke BBC-serie is het verhaal van David Budd, die werkt voor de Royalty and Specialist Protection Branch van de Londense politie. Hij wordt bodyguard van politica Julia Montague, en is verantwoordelijk voor haar veiligheid. Dat terwijl ze staat voor alles waar hij een hekel aan heeft.26 oktober: Chilling Adventures of Sabrina (seizoen 1)
In dit eerste seizoen moet Sabrina een keuze maken. Straks wordt ze zestien en is het tijd dat ze kiest tussen de mensenwereld en die van heksen. Geen eenvoudige zaak voor een puber"28 oktober: Shooter (seizoen 3)
Een hedendaagse thriller die draait om Bob Lee Swagger. Hij moet proberen te voorkomen dat de Amerikaanse president vermoord wordt. Netflix zet nu het volledige laatste seizoen online.


En verder"
Verschijnen ook deze series nieuw op Netflix in de tweede helft van oktober.

19 oktober
Ask the Doctor (seizoen 1)
Best.Worst.Weekend.Ever.: Limited Series
Haunted (seizoen 1)
Hip Hop Evolution (seizoen 2)
Wanderlust (seizoen 1)

21 oktober
Robozuna (seizoen 1)

25 oktober
Great News (seizoen 2)

26 oktober
Terrorism Close Calls (seizoen 1)

Elke week
Black Lightning (seizoen 2)
Patriot Act with Hasan Minhaj (seizoen 1)
Legends of Tomorrow (seizoen 4)Lees meer over: Netflix, Topseries, Oktober, Daredevil, Bodyguard, Chilling Adventures of Sabrina, Making a Murderer, Shooter

Populair nieuws