Cast Netflix-serie 'The Witcher' is rond!

Cast Netflix-serie 'The Witcher' is rond!

Jim Pedd, 12 oktober 2018 om 14:27

Netflix heeft de cast van The Witcher rond. Het blijkt dat Henry Cavill zo’n beetje de enige echte Hollywood-ster is die in de serie te zien zal zijn. Showrunner Lauren Hissrich Schmidt heeft voor de serie een boel acteurs en actrices gecast die niet heel bekend zijn.

Vandaag blijkt dat Freya Allan gecast is als de jonge prinses van Cintra, Ciri. Verder speelt Anya Chalotra de rol van tovenares Yennefer, de grote liefde van Geralt (Cavill). Beiden zijn relatief nieuw in de acteerwereld. Verder is Jodhi May gecast als Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson als haar echtgenoot en ridder Eist. Adam Levy speelt druïde Mousesack, MyAnna Buring is Tissaia (het hoofd van de magische academie van Aretuza) en Mimi Ndiweni en Therica Wilson-Read zijn nieuwe tovenaars en Millie Brady speelt banneling Princess Renfri.

De serie is in de loop van 2020 te zien en speelt zich af in een toverwereld waarin Geralt of Rivia het opneemt tegen verschillende monsters. De wereld waarin hij leeft valt tegelijk langzaam uiteen doordat er oorlog broeit.

Bron: Serietotaal

Lees meer over: The Witcher, Netflix, Lauren Hissrich Schmidt, Henry Cavill

Populair nieuws