Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!

Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!

Maar de actrice werd zelf nog niet gevraagd om er in mee te doen...

Geoffrey Ketels, 15 oktober 2018 om 23:53

Eerder waren er al verschillende geruchten die wezen in de richting van een mogelijke 'Alias' reboot. Nu lijken de plannen pas echt concreet te zijn. De voormalige Alias ster 'Jennifer Garner' heeft namelijk bevestigd dat er een remake van de populaire serie zal verschijnen. Ze voegde er wel meteen aan toe dat de remake zich nog maar in de beginfase bevindt waardoor ze nog niet meteen te zien zal zijn op de televisie.
Bovendien werd de actrice zelf vooralsnog niet gevraagd of ze een rol in de reboot ziet zitten of niet. Daarover wist ze alvast het volgende te zeggen in een interview die ze aflegde naar aanleiding van de nieuwe HBO-serie 'Camping': "Mochten ze me niet vragen als gast in de nieuwe serie, dan zou ik toch wel heel, heel boos zijn".

Dat Garner bevestigt dat er een reboot zal verschijnen van de serie 'Alias' is natuurlijk nog maar één ding. De fans van de reeks willen namelijk graag zoveel mogelijk oorspronkelijke acteurs en actrices terug in de cast, maar dat blijkt een lastige opdracht te worden. Zeg nu namelijk zelf, is het anno 2018 nog mogelijk om de volledige cast bestaande uit Michael Vartan, Bradley Cooper, Victor Garber en David Anders terug bij elkaar te krijgen? De toekomst zal het ons leren!

Was jij ook altijd fan van de serie Alias en zie je een reboot wel zitten?

Bron: TV.com

Lees meer over: Alias, serie, Jennifer Garner

Informatie over de serie: Alias

Populair nieuws