search

Ons nieuws van maandag 15 oktober 2018

Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!
Series / Nieuws

Jennifer Garner bevestigt 'Alias' reboot!

Maar de actrice werd zelf nog niet gevraagd om er in mee te doen...

Eerder waren er al verschillende geruchten die wezen in de richting van een mogelijke 'Alias' reboot. Nu lijken de plannen pas echt concreet te zijn. De voormalige Alias ster 'Jennifer Garner' heeft namelijk bevestigd dat er een remake van de populaire serie zal verschijnen. Ze voegde er wel meteen aan toe dat de remake zich nog maar in de beginfase bevindt waardoor ze nog niet meteen te zien zal zijn op de televisie.

Bovendien werd de actrice zelf vooralsnog niet gevraagd of ze een rol in de reboot ziet zitten of niet. Daarover wist ze alvast het volgende te zeggen in een interview die ze aflegde naar aanleiding van de nieuwe HBO-serie 'Camping': "Mochten ze me niet vragen als gast in de nieuwe serie, dan zou ik toch wel heel, heel boos zijn".

Dat Garner bevestigt dat er een reboot zal verschijnen van de serie 'Alias' is natuurlijk nog maar één ding. De fans van de reeks willen namelijk graag zoveel mogelijk oorspronkelijke acteurs en actrices terug in de cast, maar dat blijkt een lastige opdracht te worden. Zeg nu namelijk zelf, is het anno 2018 nog mogelijk om de volledige cast bestaande uit Michael Vartan, Bradley Cooper, Victor Garber en David Anders terug bij elkaar te krijgen? De toekomst zal het ons leren!

Was jij ook altijd fan van de serie Alias en zie je een reboot wel zitten?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd review 'One Chicago' - Fire, P.D. en Med!
Series / Blu-ray Review

Dvd review 'One Chicago' - Fire, P.D. en Med!

One Chicago is een groot succes voor NBC.

Bedenkers: Michael Brandt | Dick Wolf | Matt Olmstead | Cast: Verschillende acteurs | Uitzending Chicago Fire: 2012 - heden | Uitzending Chicago P.D.: 2014 - heden Uitzending Chicago Med: 2015 - heden | Tv-zenders: NBC

Zowel op het witte doek als op het kleine scherm weten verschillende producenten flink wat universa uit te bouwen. Zo is er het Arrowverse van The CW en weet NBC successen te boeken met de series die zich afspelen in de Amerikaanse stad Chicago.

De zender trapte de reeks af in 2012 met Chicago Fire en daarna verschenen drie soortgelijke series rond de politie (Chicago P.D.), het ziekenhuis (Chicago Med) en de advocatuur (het reeds gecancelde Chicago Justice). Ook is er een verbinding met , de lang draaiende serie die afspeelt in New York.

Onlangs bracht Universal Pictures verschillende seizoenen van het bovengenoemde "One Chicago" uit op Dvd, namelijk van Fire, P.D. en Med. Hieronder de trailers en de synopsissen, met daarna een blik op de uitgaven.



In seizoen 6 van Chicago Fire is het lot van een aantal eenheden van de Chicago Fire onzeker. Terwijl de dappere brandweerlieden, reddingsteams en paramedici zich bezighouden met de nasleep van elk vuur dat ze tegenkomen "“ ontvouwen zich meer hete romances, pulserende actie en vurig drama.



In seizoen 5 van Chicago P.D. zien we weer de mannen en vrouwen van de elite Intelligence Unit van het politiekorps van Chicago. Het bestrijden van de meest gruwelijke misdaden van de stad heeft de hoogste prioriteit voor rechercheur Hank Voight en zijn team. Geconfronteerd met een nieuwe wind die door Chicago gaat, staat de politie onder vuur en worden ze nauwlettend in de gaten gehouden. Met de hervorming van de politie in volle gang, wordt het team gedwongen om door verraderlijke omstandigheden te navigeren in hun streven naar gerechtigheid.



In seizoen 3 van Chicago Med gaat het moedige team van artsen, verpleegkundigen en medewerkers van Chicago Med iedere keer weer de bloedstollende chaos van de eerste hulp in. Hartverscheurend drama heeft hen zowel professioneel als persoonlijk getroffen. Iedere dag staan er levens op het spel en is het voor het medische team, dat de moeilijkste en meest uitdagende patiënten van Chicago krijgt een emotionele sensatie.



Uitgave: Chicago Fire (S6), Chicago P.D. (S5), Chicago Med (S3) | Aantal discs 6 / 5 / 6 x Dvd | Afleveringen: 23 / 22 / 20 x 42 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 | Ondertitels: o.a. Nederlands, Frans | EAN: 5053083160821 / 5053083164294 / 5053083160814 | Release: oktober 2018 | Met dank aan: Universal Pictures

De schijven van deze Dvd-uitgaven van Chicago Fire / P.D. / Med zitten vastgeklikt in standaard doorzichtige Dvd-keepcases. In de hoezen veel informatie, met de titels en synopsissen per aflevering, per disc! Erg netjes afgeleverd dus!

Beeld en geluid
De beeldkwaliteit van deze Dvd-uitgaven verschilt beperkt van elkaar. De series worden redelijk vergelijkbaar geschoten, al heeft Med een (nog meer) soap-achtige benadering. Het beeld toont zo nu en dan wat standaard SD-gebreken, al is de kleur sterk en de scherpte doorgaans van een zeer redelijk niveau. Zeker Fire en P.D. hebben een wat realistischere filmstijl, en dat zorgt voor meebewegend beeld. En dat sluit prima aan op de actiescènes.

De verhouding is logischerwijs ook hetzelfde (beeldvullend) en de geluidssporen zijn Dolby Digital 5.1. Net als eerdere seizoenen levert Universal Pictures Home Entertainment weer prima uitgaven op van de succesvolle series in het Chicago-serie universum.

Beperkte extra's
Net als bij eerdere seizoenen vallen de extra's bij deze series redelijk tegen. Fire en P.D. bevatten de cross-over afleveringen, maar dan houdt het ook op. Chicago Med heeft zelfs geen extra's.

Toekomst van het One Chicago universum
In september zijn de aansluitende seizoenen van Chicago Fire / P.D. / Med uit het "One Chicago" universum afgetrapt op NBC. Op 10 oktober stond de teller op 326 afleveringen in de seriereeks en dat is uiteraard een groot succes. Het is voor de makers dan ook spijtig dat Chicago Justice zich niet kon meten aan de huidige series. De kijkcijfers van de verschillende series blijven indrukwekkend, zeker die van P.D. en Med die een oplopend aantal fans krijgt en gemiddeld zelfs meer kijkers trekken dan Fire.

Hieronder zie je een korte promo voor de Chicago Fire / P.D. / Med cross-over die eerder deze maand te zien was.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verlenging 'Luke Cage' aanstaande
Series / Nieuws

Verlenging 'Luke Cage' aanstaande

De serie zou een derde seizoen krijgen.

De verwachting is dat Netflix gewoon een derde seizoen bestelt van Luke Cage, ondanks dat Iron Fist het niet redde toen het onder de guillotine kwam te liggen. De serie kent tot nu toe twee seizoenen die goed ontvangen zijn. Deadline meldt nu dat er elk moment een verlenging verwacht kan worden.

Het gerucht gaat dat daarin ook Finn Jones te zien zal zijn als Iron Fist, want hij werkte in de comics regelmatig samen met Luke Cage. Zij waren samen de Heroes for Hire. Een samenwerking kan dus prima, al moet het verhaal van Luke (Mike Colter) dan wel even een andere wending nemen.

Het derde seizoen staat al gepland, en verwacht wordt dat ook Cheo Hodari Coker terugkeert als showrunner. Mocht het er komen, zal hij wellicht ruimte moeten maken voor meer personages uit Iron Fist. Dat is er al enigszins, want de personages van beide series kennen elkaar goed.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wapen 'The Mandalorian' onthuld
Series / Foto's

Wapen 'The Mandalorian' onthuld

Hey, dat komt bekend voor!

Jon Favreau, die druk bezig is met de serie The Mandalorian, de eerste live-action serie in het Star Wars-universum, heeft op Instagram een wapen laten zien dat gebruikt wordt door de hoofdpersoon. Geinig is dat het wapen ook voorkomt in de Star Wars Holiday Special, die niet bepaald bekend staat om zijn kwaliteit.


Dat werd op de sociale media geslingerd naar aanleiding van dit bericht van Favreau.
Bekijk op instagram

De serie vertelt het verhaal van The Mandalorian, een premiejager die in de tijd tussen Return of the Jedi en The Force Awakens zijn ding doet. De serie volgt de eenzame scherpschutter ver buiten het bereik van de autoriteit van de Nieuwe Republiek en voor de opkomst van de First Order.

In 2019 te zien op Disney Play.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Derde seizoen 'True Detective' heeft eindelijk startdatum!
Series / Foto's

Derde seizoen 'True Detective' heeft eindelijk startdatum!

Mahershala Ali is het hoofdpersonage.

Ondanks dat het tweede seizoen van True Detective niet aan de verwachtingen kon voldoen, zette HBO alles op alles om toch een derde seizoen te maken. En nu zijn er een aantal eerste foto's én een startdatum onthuld!

Via Variety wordt duidelijk dat het nieuwe seizoen aanvangt op zondag 13 januari 2019. Het seizoen rond "een lugubere misdaad in het hart van de Ozarks" heeft net als seizoen 1 en 2 acht afleveringen. Ook zal de serie bestaan uit drie verschillende tijdsperioden.

Het is Oscarwinnaar Mahershala Ali (Moonlight) die het hoofdpersonage Wayne Hays speelt, een politiedetective uit Northwest Arkansas. Ook zijn er rollen voor Stephen Dorff als Roland West, een onderzoeker van Arkansas State, en Carmen Ejogo als Amelia Reardon, een juf uit Arkansas met een connectie met twee verdwenen kinderen in 1980.

Hieronder vijf foto's uit het nieuwe seizoen van True Detective. Een trailer verscheen eventjes geleden al.



















Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.