search
Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken dieptepunt
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken dieptepunt

Nooit eerder keken er zo weinig mensen in de belangrijkste demografische groep.

De kijkcijfers van The Walking Dead blijven erop achteruit gaan. De serie heeft nu een dieptepunt bereikt in de belangrijkste demografische groep in de Verenigde Staten. Waar de show ooit een megahit was, is de serie ondertussen lang niet meer zo goed bekeken als zender AMC had gehoopt. Heel ambitieus zei men ooit nog te verwachten dat de serie eeuwig door zou kunnen, maarmet deze kijkcijfers wordt dat toch een beetje de vraag.


Deadline meldt dat de serie met de aflevering The Bridge slechts een 2,0 haalde in de demografie van 18 tot 49-jarigen. Dat is het laagste ooit. Eerder was dat record namelijk weggelegd voor Vatos, een aflevering uit het eerste seizoen, met een score van 2,4 in dezelfde categorie. The Bridge trok ook nog maar vijf miljoen Amerikanen naar AMC.

Toch houdt AMC hoop; The Walking Dead krijgt namelijk nog een afscheid waar velen benieuwd om zullen zijn, namelijk dat van Rick Grimes ([url2=]Andrew Lincoln[/url2]). Hij vertrekt in aflevering zes van dit seizoen - bijna dus.

Aanbevolen artikelen