search

Ons nieuws van vrijdag 19 oktober 2018

Volledige trailer 'Narcos: Mexico'!
Series / Trailer

Volledige trailer 'Narcos: Mexico'!

Met Michael Peña en Diego Luna.

Netflix heeft een volledige trailer onthuld voor een compleet nieuwe Narcos-serie, Narcos: Mexico. Deze staat los van de eerdere maffiapraktijken in Columbia en dit keer wordt er dus ingezoomd op de wantoestanden in Mexico, het buurland van de States - de hoofdgebruiker van de core-business van de drugskartels.



Hierboven zie je de beelden, waarin de voornaamste gezichten van Michael Peña (Ant-Man and the Wasp) en Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story) zijn. De serie speelt zich af in de jaren 80. Peña speelt Kiki Camarena, een familieman en een undercover DEA-agent die via informanten informatie verzamelt over de nog startende, maar gevaarlijke Miguel íngel Félix Gallardo a.k.a. Félix en zijn nieuwe Guadalajara kartel. Die beruchte Félix wordt gespeeld door Luna.

Vanaf 16 november kun je alle afleveringen van Narcos: Mexico bekijken via je Netflix-account!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blu-ray review 'Mr. Robot' (S3) - Rami Malek vervolgt zijn hack
Series / Blu-ray Review

Blu-ray review 'Mr. Robot' (S3) - Rami Malek vervolgt zijn hack

Prima uitgave!

Bedenker: Sam Esmail | Cast: Rami Malek (Elliot Alderson), Carly Chaikin (Darlene), Portia Doubleday (Angela Moss), Christian Slater (Mr. Robot), Martin Wallström (Tyrell Wellick), e.a. | Uitzending serie: 2015 - heden | Tv-zender: USA Network

Volgende maand is Mr. Robot hoofdrolspeler Rami Malek te bewonderen op het witte doek. De Emmy-winnaar speelt namelijk de hoofdrol in de Freddie Mercury-biopic Bohemian Rhapsody. De acteur wist echter in Mr. Robot zijn sporen te verdienen. USA Network keurde al het vierde seizoen goed; het derde is sinds deze maand verkrijgbaar op schijf.

Onlangs verscheen Seizoen 3 via Uinversal Pictures in Nederland op Dvd. Hieronder werpen we een blik op de uitgave, met als eerste de trailer en de synopsis.



In het derde seizoen worden de motivaties van de verschillende personages geopenbaard, Tyrell helpt de Dark Army, Darlene wordt gevangen genomen door de FBI en de desintegratie van Elliot en Mr. Robot gaat verder.



Serie: Mr. Robot - Seizoen 3 | Aantal discs 3 x Blu-ray | Afleveringen: 10 x ca. 55 minuten | Beeld: 1080p HD 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: Nederlands | EAN: 5053083164072 | Release: oktober 2018 | Met dank aan: Universal Pictures

De drie Blu-ray schijven van deze uitgave van seizoen 3 van Mr. Robot zitten vastgeklikt in een iets dikkere Blu-ray keepcase. In de hoes helaas geen extra details over de afleveringen en de extra's. Achterop wel een opsomming van de laatst genoemde toevoegingen.

Beeld en geluid
Het blijft altijd een feest om een serie op Blu-ray te zien. Het beeld is namelijk echt veel beter dan een gemiddelde SD-uitgave. Deze kwaliteitsserie van USA Network verdient ook een High Def-weergave, met de fraaie en vaak rustige manier van filmen en de vele duistere beelden. De weergave is niet alleen flink scherper, maar de HD komt ook de kleur en filmische ervaring ten goede. De nodige donkere scènes in Mr. Robot pakken ook erg goed uit. Het geluid komt middels een DTS-HD 5.1 track en deze is uiteraard niet te missen, met nette muzikale ondersteuning en voldoende geluidseffecten - al was dit laatste wel iets sterker in eerdere seizoenen.

Bonusmateriaal
De extra's op de schijven zijn iets wat karig, maar gelukkig kunnen de fans wat aardige featurettes en andere zaken aanzetten. Er zijn drie featurettes met Mr_Robot_S3_A_World_Divided (over de personages en de acteurs), het korte The_Visual_Style_Of_Mr_Robot (de eigen stijl van de serie) en het eveneens korte Through_The_Lens_Of_Episode 3.4 (een blik op de realisatie van de vierde aflevering). En dan zijn er ook nog wat verwijderde scènes en ja, een Gag Reel!

Seizoen 4 rondt Mr. Robot af
Na het vierde seizoen zal Mr. Robot zijn afgerond. Dit kondigde USA Network is augustus aan. Het seizoen wordt in 2019 uitgezonden en bestaat uit twaalf afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Grimm' krijgt spin-off rond vrouwelijk hoofdpersoon
Series / Nieuws

'Grimm' krijgt spin-off rond vrouwelijk hoofdpersoon

De serie leeft voort!

NBC ontwikkelt naar verluidt een spin-off van de serie Grimm. Die duurde zes seizoenen, maar wat de zender betreft is het tijd voor een spin-off. De franchise leeft namelijk nog, al is Grimm vorig jaar stopgezet.

Deadline meldt dat NBC een spin-off maakt met Melissa Glenn als uitvoerend producent. Glenn schreef afleveringen voor verschillende populaire series en krijgt nu dus in eerste instantie de leiding over een nieuwe show in het universum. Verwacht wordt dat een vrouwelijk hoofdpersoon centraal komt te staan. De spin-off introduceert verder nieuwe personages, maar brengt ook oude bekenden uit de oorspronkelijke serie terug. Volgens Deadline zal de serie ook voortbouwen op de mythologie van de oorspronkelijke reeks en zijn bedenkers David Greenwalt en Jim Kouf om die reden als consulenten aan de show verbonden.

Grimm maakte in de finale een einde aan het verhaal van Nick Burkhardt (David Giuntoli), een politie-agent uit Portland die af bleek te stammen van een legendarische lijn van monsterjagers die ook wel Grimms heten. De kans is klein dat hij terugkeert.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Fuller House' bijna voorbij?
Series / Nieuws

'Fuller House' bijna voorbij?

De serie zou straks eindigen.

Het vierde seizoen van Netflix-serie Fuller House zou zomaar het laatste kunnen zijn. De revival is gebaseerd op de sitcom Full House, die tussen 1987 en 1995 te zien was op ABC en in 2014 terugkeerde. Toen tekende Netflix een deal voor dertien nieuwe afleveringen rond de jongste generatie van de Tanner-familie.

TV Line meldt nu echter dat de serie mogelijk na vier seizoenen tot een einde komt. Dit is nog niet bevestigd door Netflix, maar een woordvoerder zei: "er is nog geen beslissing gemaakt over de toekomst van Fuller House; we kijken uit naar de première van het vierde seizoen later dit jaar." Daar valt natuurlijk weinig uit te concluderen, maar zo hoort het nou eenmaal bij studio's.

Afgelopen februari liep de serie tegen een klein struikelblok, toen showrunner Jeff Franklin op staande voet ontslagen werd. Hij gedroeg zich volgens schrijvers bij vlagen vulgair en schold veel. Hij bood daarnaast rollen aan vrouwen met wie hij romantische relaties had aan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken dieptepunt
Series / Nieuws

Kijkcijfers 'The Walking Dead' bereiken dieptepunt

Nooit eerder keken er zo weinig mensen in de belangrijkste demografische groep.

De kijkcijfers van The Walking Dead blijven erop achteruit gaan. De serie heeft nu een dieptepunt bereikt in de belangrijkste demografische groep in de Verenigde Staten. Waar de show ooit een megahit was, is de serie ondertussen lang niet meer zo goed bekeken als zender AMC had gehoopt. Heel ambitieus zei men ooit nog te verwachten dat de serie eeuwig door zou kunnen, maarmet deze kijkcijfers wordt dat toch een beetje de vraag.

Deadline meldt dat de serie met de aflevering The Bridge slechts een 2,0 haalde in de demografie van 18 tot 49-jarigen. Dat is het laagste ooit. Eerder was dat record namelijk weggelegd voor Vatos, een aflevering uit het eerste seizoen, met een score van 2,4 in dezelfde categorie. The Bridge trok ook nog maar vijf miljoen Amerikanen naar AMC.

Toch houdt AMC hoop; The Walking Dead krijgt namelijk nog een afscheid waar velen benieuwd om zullen zijn, namelijk dat van Rick Grimes ([url2=]Andrew Lincoln[/url2]). Hij vertrekt in aflevering zes van dit seizoen - bijna dus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wie gaat er dood in 'Modern Family'?
Series / Nieuws

Wie gaat er dood in 'Modern Family'?

Het is - vermoedelijk - niet wie je denkt.

Het tiende seizoen van Modern Family krijgt te maken met een groot sterfgeval. Een van de hoofdpersonen komt om het leven. Wie het is, weten we niet zeker. Fans speculeren natuurlijk dat het om Ed O'Neills Jay Pritchett zal gaan, maar volgens castlid Ariel Winter zal dat niet zo zijn.

"Het is een personage waarvan we het allemaal jammer vinden dat we het zien gaan, maar het is waarschijnlijk niet een ouder personage waar je aan denkt," aldus Winter. "Er is nog niemand dood gegaan in de serie tot nu toe. Dus dit gaat absoluut invloed hebben op de familie. Je weet dat sommige mensen nog nooit hebben hoeven omgaan met de dood van een dierbare. Maar daar zullen ze nu wel mee moeten omgaan."

Dat ze zegt dat het waarschijnlijk geen ouder personage is, wijst erop dat Jay waarschijnlijk nog wel even blijft. Duidelijk is dat leeftijd geen rol speelt hierin. Een mooie hint, want we gaan ons nu al heel erg afvragen wie er dood zal gaan. Duidelijk is dat dit een plotselinge dood zal worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallend mooie poster 'Daredevil' seizoen 3
Series / Posters

Opvallend mooie poster 'Daredevil' seizoen 3

Wat krijg je als je de duivel wegpelt?

Als je getwijfeld had over de gedachte achter het derde seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil, maakt deze poster wel duidelijk wat men voor ogen heeft. We gaan terug naar de basis. We zien namelijk dat de Daredevil weg gepeld wordt en dat Matt Murdock (Charlie Cox) in zijn oorspronkelijke vorm overblijft.

Het is een mooi en symbolisch beeld dat laat zien dat we hoop mogen koesteren dat dit derde seizoen van de serie terug keert naar de knappe prestaties van de eerste reeks. De elementen staan ook allemaal op plaats: we zien bijvoorbeeld ook Vincent D'Onofrio's Wilson Fisk terugkeren in deze derde reeks.



Daredevil gaat verder waar we Matt Murdock voor het laatst zagen: in een klooster. Hij is het vertrouwen in de wereld en misschien ook wel zichzelf kwijt. Tijd voor een zoektocht naar de kern dus. Het nieuwe seizoen zou een terugkeer naar vorm zijn volgens de recensenten en heeft mooie actie, een goed verhaal en D'Onofrio is imponerend als altijd.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.