Zevende seizoen is laatste voor 'Orange Is the New Black'

Seizoen 7 laatste voor 'Orange Is the New Black'

Daarmee komt één van de meest succesvolle Netflix series ooit ten einde...

Geoffrey Ketels, 18 oktober 2018 om 16:24

De makers en de cast van 'Orange Is the New Black' hebben een speciale videoboodschap de wereld ingestuurd. De videoboodschap kondigt het einde aan van één van de meest succesvolle series ooit die Netflix heeft gelanceerd. Dit betekent dus dat het zevende seizoen van de reeks ook meteen het laatste zal zijn.
Onder meer Taylor Schilling, Laura Prepon en Danielle Brooks hebben allemaal een bericht ingestuurd voor de fans om hun droefheid te uiten nu bekend is dat de reeks op haar einde loopt. Bovendien maakten de leden van de cast ook van de gelegenheid gebruik om hun dankbaarheid uit te spreken richting de fans. De reeks was dan ook verschillende jaren een absoluut kijkcijferkanon.

"Ik ben zo dankbaar voor de leuke momenten, de kennis, de vriendschap, de liefde en de familie die we allemaal samen hebben gecreëerd", aldus Uzo Aduba. "Het zevende en dus ook laatste seizoen zal jullie niet teleurstellen. Het is een seizoen die je nooit meer zal vergeten. We geven jullie dan ook alles en zelfs nog meer dan wat jullie altijd al hebben gewild".

Ook Kate Mulgrew reageerde op het nieuws met het volgende bericht; "Ik ga het missen om deel uit te maken van één van de meest baanbrekende, originele en tevens ook controversiële series van dit decennium".

Ben jij een fan van Orange Is the New Black en ga je de serie en haar toch wel fantastische cast missen?Bron: TV.com

Lees meer over: Orange Is the New Black, serie, Netflix

Informatie over de serie: Orange Is the New Black

Populair nieuws