search

Ons nieuws van donderdag 18 oktober 2018

Zevende seizoen is laatste voor 'Orange Is the New Black'
Series / Nieuws

Zevende seizoen is laatste voor 'Orange Is the New Black'

Daarmee komt één van de meest succesvolle Netflix series ooit ten einde...

De makers en de cast van 'Orange Is the New Black' hebben een speciale videoboodschap de wereld ingestuurd. De videoboodschap kondigt het einde aan van één van de meest succesvolle series ooit die Netflix heeft gelanceerd. Dit betekent dus dat het zevende seizoen van de reeks ook meteen het laatste zal zijn.

Onder meer Taylor Schilling, Laura Prepon en Danielle Brooks hebben allemaal een bericht ingestuurd voor de fans om hun droefheid te uiten nu bekend is dat de reeks op haar einde loopt. Bovendien maakten de leden van de cast ook van de gelegenheid gebruik om hun dankbaarheid uit te spreken richting de fans. De reeks was dan ook verschillende jaren een absoluut kijkcijferkanon.

"Ik ben zo dankbaar voor de leuke momenten, de kennis, de vriendschap, de liefde en de familie die we allemaal samen hebben gecreëerd", aldus Uzo Aduba. "Het zevende en dus ook laatste seizoen zal jullie niet teleurstellen. Het is een seizoen die je nooit meer zal vergeten. We geven jullie dan ook alles en zelfs nog meer dan wat jullie altijd al hebben gewild".

Ook Kate Mulgrew reageerde op het nieuws met het volgende bericht; "Ik ga het missen om deel uit te maken van één van de meest baanbrekende, originele en tevens ook controversiële series van dit decennium".

Ben jij een fan van Orange Is the New Black en ga je de serie en haar toch wel fantastische cast missen?


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wilson Fisk terug in video 'Daredevil'
Series / Video/clip/featurette

Wilson Fisk terug in video 'Daredevil'

Laat de duivel los!

Het derde seizoen van Daredevil gaat bijna weer van start. Een nieuwe video kijkt nu naar de terugkeer van een van de beste personages van de serie: Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio). Hij keert in het dertien afleveringen tellende derde seizoen terug als voornaamste tegenstander van Matt Murdock (Charlie Cox).

Fisks terugkeer wordt uitgebreid omschreven in onderstaande video die Netflix op Twitter plaatste. De misdadiger wordt vrijgelaten uit de gevangenis en belooft iedereen waar Matt ook maar iets om geeft te zullen doden. Een van de scènes laat Fisk achter Matt staan, en daarop zegt hij: "let the devil out".

Het is een thema van dit seizoen; Matt heeft niet langer de innige band met God die hij in andere seizoenen van de serie ook had. Nu omarmt hij juist de duistere kant van zichzelf.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gaat Tyrion dood in 'Game of Thrones'?
Series / Nieuws

Gaat Tyrion dood in 'Game of Thrones'?

Acteur Peter Dinklage hint er wel naar.

Acteur Peter Dinklage sprak tijdens een interview met de site Vulture over wat volgens hem het ideale einde zou zijn voor Tyrion Lannister in Game of Thrones. In de serie heeft Tyrion al vaker te maken gehad met bijna-doodervaringen, maar tot nu toe overleefde hij alles.

"Ik heb heel, heel erg… nou ja, ik zoek naar het goede woord," begon Dinklage. "Ik denk dat hij een goed einde kreeg. Hoe dan ook - denk ik dat de dood een goede uitweg is." Daarmee bedoelt de acteur vermoedelijk niet per se dat zijn personage dood zal gaan, maar wel dat het een goede mogelijkheid zou zijn.

Uiteindelijk weten we nog altijd niet waar het achtste seizoen precies heen zal gaan, al durven we wel een gokje te wagen. Zeer waarschijnlijk zullen er nog heel wat personages sneuvelen en worden de White Walkers verslagen nadat de Night King dood is. Ook zal Daenerys waarschijnlijk wel op de troon eindigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heerlijke poster Arrowverse-crossover
Series / Posters

Heerlijke poster Arrowverse-crossover

Alles op z'n kop in Elseworlds.

Elseworlds. Zo heet de crossover van het Arrowverse in 2018. Vandaag is er voor het eerst een poster voor het televisie-evenement vrijgegeven. Daarop zien we Arrow (Stephen Amell) en The Flash (Grant Gustin). De drie helden zullen samen naar Gotham reizen

Opvallend aan de poster is dat op dit beeld Amell het kostuum van The Flash draagt en Gustin juist dat van Arrow. Geen wonder dus dat de slogan ditmaal is Destiny will be rewritten. Daarmee wordt de boel heerlijk op z'n kop gezet deze crossover.

De Arrowverse-crossover introduceert Batwoman, die straks een eigen serie krijgt. Daarvoor reizen de Arrowverse-helden allemaal naar Gotham, waar ze een nog onbekend probleem het hoofd moeten bieden. Het evenement begint op 9 december met een aflevering van The Flash. De dag erna is de crossover op Arrow te zien en de dag daarna eindigt het event met Supergirl.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Crossover 'Sabrina' en 'Riverdale' zeker mogelijk
Series / Nieuws

Crossover 'Sabrina' en 'Riverdale' zeker mogelijk

Maar wil men wel?

Roberto Aguirre-Sacasa heeft zijn visie voor een crossover tussen Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale onthuld. Hij schreef enkele van de meest populaire verhalen in de langlopende Archie Comics en werd in 2014 aangesteld als Chief Creative Officer van het bedrijf. Sindsdien heeft hij voor Riverdale op The CW en Sabrina georgd.

Maar de twee franchises bestaan los van elkaar. Toch vertelde Aguirre-Sacasa dat er zeker een crossover mogelijk moet zijn. "Ik ben groot, groot fan van crossovers. Je weet dat het altijd draait om het vinden van de juiste invalshoek," aldus de showrunner. "Bij Riverdale willen ze geen crossover omdat er geen bovennatuurlijke zaken in zitten. En dat klopt. Maar ik zeg altijd dat de Riverdale-kids vast wel durven inbreken in een bezeten huis in Greendale. En zeker als het gaat om het Spellman-huis op Halloween. Voor mij draait het er dus vooral om dat we de juiste invalshoek vinden en het juiste moment."

De prioriteit ligt voor de showrunner vooral eerst bij het lanceren van Sabrina en het ervoor zorgen dat Riverdale blijft zoals het is. De serie rond Sabrina is vanaf 26 oktober op Netflix te bekijken. Riverdale seizoen 3 is momenteel op The CW te zien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen