search
De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd
Series / Nieuws

De vijf topseries die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel wat nieuws!

Netflix komt elke dag wel met nieuwe series, films en documentaires. Op Filmtotaal hebben we een compleet overzicht met nieuwe films in januari, op Serietotaal een overzicht met de nieuwe series die komende maand op het streamingkanaal verschijnen. Het gaat niet om alle series, maar om de grootste titels die Netflix zelf alvast bekend maakte.

Daredevil is, in tegenstelling tot Luke Cage en Iron Fist terug voor een derde seizoen. Wilson Fisk keert terug uit de gevangenis en ondertussen zoekt Matt Murdock nog altijd uit wie hij nou eigenlijk is. De twijfels zijn groter dan ooit. Wie is hij? De duivel, of toch Matt Murdock?



Steven Avery is de voornaamste verdachte in een moordzaak. Maar hij is onschuldig, blijkt ook uit zijn DNA. Alleen de politie wilde niet meewerken met zijn verzoek om vrijlating.



De Seven Deadly Sins waren ooit een succesvolle groep ieders, die de Liones Kingdom omver wilden werpen. Maar de Holy Knights verslaan ze en worden de nieuwe heersers. Alleen doen ze dat met harde hand en is het aan de SDS om het land te bedrijven.



Een therapeut probeert haar huwelijk te redden, nadat een ongeluk op de fiets ervoor zorgt dat ze met haar man haar relatie heroverweegt en alles in perspectief probeert te plaatsen.



Miniserie waarin journalist Stad Kabango enkele van de grootste hiphopsterren van de wereld leert kennen en uitzoekt waar de muziek vandaan komt en wat he nalatenschap zal zijn.




Elke week zet Netflix van bepaalde series ook nieuwe afleveringen online. Deze week verschenen deze nieuwe afleveringen:

A Taiwanese Tale of Two Cities (2018) S01E07
The Good Place (2016) S03E04
Riverdale (2016) S03E02
The Flash (2015) S05E02
Crazy Ex-Girlfriend (2015) S04E02
Dynasty (2017) S02E02
Black Lightning (2017) S02E01
Supergirl (2016) S04E01
Arrow (2012) S07E01



Deze week verschenen verder nog een aantal andere series op Netflix. Hieronder het complete overzicht.

Documentaire
Ask the Doctor (seizoen 1 | 2017)

Kinderserie
Larva Island

Komedie
Best. Worst. Weekend. Ever. (seizoen 1 | 2018)

Reality
Haunted (seizoen 1 | 2018)
Stunt Science (seizoen 1 | 2018)

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen