Nieuwe Marvel-series op Disney Play trouwer aan comics

Nieuwe Marvel-series trouwer aan comics

In 2019 of 2020 op de nieuwe Netflix concurrent.

Bram de Groot, 4 november 2018 om 19:03

In gesprek met The Hollywood Reporter heeft Marvel Studios-baas Kevin Feige zijn visie prijsgegeven op de verschillende Marvel tv-series die gaan verschijnen op het in 2019 te onthullen Disney Play, een concurrent voor Netflix.
Marvel Studios gaat dus aan de slag met series rond personages uit de bekende bioscoopfilms uit het Marvel Cinematic Universe. Er zouden series gaan verschijnen rond Loki en Scarlet Witch en een serie over Falcon en de Winter Soldier.

"Ik denk dat Disney Play iets is waar we content aan gaan toevoegen, en dit is spannend," aldus Feige. Hij trok een vergelijking met het verhalen vertellen rond een kampvuur. Dat zouden ander verhalen zijn dan de verhalen die op het witte doek worden verteld. "Het wordt een verhaal met een langere vorm. Hoe comics ook zijn. Ze worden ongeveer net zo lang als het verhaal dat al bestaat, in de comics. Maar ze houden ook vast aan de ervaring uit de bioscoop."

Uiteraard gaf Feige geen details prijs over de inhoud van de series die vermoedelijk in 2019 in productie gaan en hoogstwaarschijnlijk eind 2019 of in 2020 verschijnen op Disney Play.

Bron: THR

Lees meer over: Loki, Scarlet Witch, Falcon, Winter Soldier, Netflix, Disney Play, Kevin Feige

Populair nieuws