search
Showrunner over derde seizoen 'Hannibal'
Series / Nieuws

Showrunner over derde seizoen 'Hannibal'

Nu gaan de boeken een rol spelen.

In de Verenigde Staten is het tweede seizoen van Hannibal ten einde. Het is nu nog lang wachten op het derde seizoen, maar dat weerhield showrunner Bryan Fuller er niet van alvast in te gaan op wat we mogen verwachten. Volgens hem zullen we nu de invloed van de boeken van Thomas Harris gaan merken op het verhaal van kannibaal Hannibal (Mads Mikkelsen) en Will Graham (Hugh Dancy).


"Het derde seizoen wordt geweldig, want het gaat een boel belangrijke elementen van de boeken Hannibal Rising en Hannibal gebruiken en samenvoegen. Ze worden dus deel van het tempo van het seizoen," vertelde Fuller. "Het wordt geweldig de seizoenen samen te voegen tot één Frankenstein achtig seizoen. Om jullie alvast te waarschuwen: We veranderen het oorsprongsverhaal van Hannibal flink, als je kijkt naar hoe dat vertelt wordt in Hannibal Rising."

Maar één boek zal complete ontweken worden: The Silence of the Lambs. "De boeken worden niet perse op volgorde gebruikt. We nemen elementen van de boeken mee, op Silence of the Lambs na. Ik hoop dat we niet alleen een compleet ander Hannibal Lecter verhaal kunnen vertellen in het derde seizoen, maar ook een aantal van de geweldige personages als Francis Dolarhyde en Lady Murasaki ontmoeten en op een bijzondere manier verweven met deze wereld."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen