Teaserposter laatste seizoen 'True Blood'

Teaserposter laatste seizoen True Blood

Goodbyes suck, lezen we op de poster.

Jim Pedd, 27 mei 2014 om 09:32

Er was al een volledige trailer en nu is er ook een eerste poster voor HBO-serie True Blood. De poster speelt in op het feit dat het zevende seizoen van de show het laatste zal zijn. ”Goodbyes suck”, valt erop te lezen.
True Blood speelt zich af in een wereld waar vampiers en mensen naast elkaar leven. Dat komt omdat er een nieuw synthetisch bloed ontwikkeld is, waardoor vampiers niet langer hoeven te leven van mensenbloed. Centraal in het verhaal staan de escapades van half-fee en serveerster Sookie Stackhouse (Anna Paquin) en haar vrienden: vampier Bill Compton (Stephen Moyer) en vampier Eric Northman (Alexander Skarsgård).

Het tien afleveringen tellende laatste seizoen gaat op zondag 22 juni in de Verenigde Staten in première. In Nederland zijn nieuwe afleveringen hoogstwaarschijnlijk telkens één dag na de release in de VS te zien.


Lees meer over: true blood, hbo, promo, poster, teaser poster, sookie stackhouse, anna paquin, bill compton, stephen moyer, eric northman, alexander skarsgard

Informatie over de serie: True Blood

Populair nieuws