Hoe Rick 'The Walking Dead' verlaat en alles verdergaat!

Hoe Rick 'The Walking Dead' verlaat!

De details over zijn laatste aflevering.

Bram de Groot, 6 november 2018 om 10:04

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na maanden van geruchten en andere berichten is nu duidelijk hoe Andrew Lincolns Rick Grimes vertrekt uit The Walking Dead. Het personage was ruim acht seizoenen de belangrijkste, maar nu is dat dus voorbij! Gaat Rick dood? Let op SPOILERS!
Van te voren waren er heel wat hints naar een fataal einde. Dit mede doordat de vierde aflevering erop leek aan te sturen. Toch weet Rick Grimes alles te overleven. Na zijn slopende tocht, met hallucinaties, wordt hij bij de brug gered door onder meer Michonne, Maggie en Daryl. Hij wordt door een explosie in een rivier geblazen. Daarna wordt hij gered door Anne en een mysterieuze helikopter! Op weg naar een nieuwe toekomst.

Uiteraard biedt zijn vertrek in de helikopter ruimte voor de reeds aangekondigde filmtrilogie! Lees hierover meer op FilmTotaal. De clip met daarin Ricks vaarwel is ondertussen online gezet. Check deze hieronder!


Het blijkt ook dat The Walking Dead een tijdsprong van minimaal zes jaar maakt. We krijgen namelijk de negenjarige Judith Grimes (met Ricks hoed) te zien aan het einde van de vijfde aflevering. Opvallend aangezien de start van seizoen 9 al een sprong van 1,5 jaar maakte. Onderstaande beelden tonen aan dat de volgende afleveringen ook ver in de toekomst afspelen. Bekijk een uitgebreide promo voor de volgende Rick-loze aflevering van TWD.


En hieronder ook nog twee featurettes rond Ricks afscheid.Bron: YouTube

Lees meer over: The Walking Dead, Seizoen 9, Andrew Lincoln, Jeffrey Dean Morgan, Negan, Rick Grimes, Steven Yeun

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws