search

Ons nieuws van dinsdag 6 november 2018

Greg Kinnear speelt hoofdrol in nieuwe verfilming 'War of the Worlds'
Series / Nieuws

Greg Kinnear speelt hoofdrol in nieuwe verfilming 'War of the Worlds'

Naast de BBC wagen ook Fox en Canal zich aan een nieuwe verfilming van het beroemde boek van H.G. Wells.

War of the Worlds wordt opnieuw verfilmd, ditmaal met de Oscar-genomineerde Greg Kinnear (As Good as It Gets, Little Miss Sunshine) als hoofdrolspeler, aldus Variety.

Fox en Canal Plus ontwikkelen de serie momenteel en concurreren daarmee met de eerder aangekondigde BBC-miniserie die tevens gebaseerd is op het beroemde boek van H.G. Wells. Het grote verschil tussen de twee series is dat de BBC-versie zich afspeelt aan het einde van de 19e eeuw, terwijl de productie van Fox en Canal een hedendaagse setting heeft.

Howard Overman (Merlin, Atlantis) schrijft het script van de Fox-/Canal Plus-versie en gaf tijdens een interview aan dat deze verfilming thema's als 'superioriteit op basis van ras en etnische conflicten' zal belichten. Daarnaast moet het een geheel andere verfilming worden dan we eerder hebben gezien.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waar blijft 'The OA' seizoen 2?
Series / Nieuws

Waar blijft 'The OA' seizoen 2?

Actrice Brit Marling geeft duidelijkheid.

Ineens was hij er: The OA op Netflix. Maar bijna twee jaar nadat het eerste seizoen te zien was, is er nog altijd geen duidelijkheid over wanneer het tweede seizoen te zien zal zijn. Nu legt bedenker Zal Batmanglij samen met actrice Brit Marling uit waarom het zo lang duurt.

Op Instagram plaatste Marling een reeks van zeven berichten waarin ze kort uitlegt dat het tweede seizoen moeilijk is om in elkaar te krijgen. Batmanglij zou klaar zijn met de sound mixing van Chapter 2, maar de complexiteiten van produceren, schrijven, filmen en editen van afleveringen maakt dat de boel niet makkelijk in elkaar steekt.

De serie heeft ook afleveringen die allemaal verschillen in lengte, omvang en zelfs genre. Er is dan ook geen patroon en zekerheid rond de productie. In feite wordt er een acht uur durende film gemaakt, stelt Marling zelf. Het zal dus nog even duren voordat het nieuwe seizoen te zien is!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hoe Rick 'The Walking Dead' verlaat en alles verdergaat!
Series / Trailer

Hoe Rick 'The Walking Dead' verlaat en alles verdergaat!

De details over zijn laatste aflevering.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Na maanden van geruchten en andere berichten is nu duidelijk hoe Andrew Lincolns Rick Grimes vertrekt uit The Walking Dead. Het personage was ruim acht seizoenen de belangrijkste, maar nu is dat dus voorbij! Gaat Rick dood? Let op SPOILERS!

Van te voren waren er heel wat hints naar een fataal einde. Dit mede doordat de vierde aflevering erop leek aan te sturen. Toch weet Rick Grimes alles te overleven. Na zijn slopende tocht, met hallucinaties, wordt hij bij de brug gered door onder meer Michonne, Maggie en Daryl. Hij wordt door een explosie in een rivier geblazen. Daarna wordt hij gered door Anne en een mysterieuze helikopter! Op weg naar een nieuwe toekomst.

Uiteraard biedt zijn vertrek in de helikopter ruimte voor de reeds aangekondigde filmtrilogie! Lees hierover meer op FilmTotaal. De clip met daarin Ricks vaarwel is ondertussen online gezet. Check deze hieronder!



Het blijkt ook dat The Walking Dead een tijdsprong van minimaal zes jaar maakt. We krijgen namelijk de negenjarige Judith Grimes (met Ricks hoed) te zien aan het einde van de vijfde aflevering. Opvallend aangezien de start van seizoen 9 al een sprong van 1,5 jaar maakte. Onderstaande beelden tonen aan dat de volgende afleveringen ook ver in de toekomst afspelen. Bekijk een uitgebreide promo voor de volgende Rick-loze aflevering van TWD.



En hieronder ook nog twee featurettes rond Ricks afscheid.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Showtime-serie 'Halo' zoekt Master Chief!
Series / Nieuws

Showtime-serie 'Halo' zoekt Master Chief!

Eindelijk duidelijkheid.

Showtime-serie Halo zal inderdaad een rol hebben voor Master Chief. Dat gerucht ging al langer rond en is nu dus bewaarheid. De serie wordt geproduceerd door Steven Spielberg en zal in de loop van 2020 te zien zijn.

De serie zal een origineel verhaal vertellen en niet gebaseerd zijn op een van de games in de populaire franchise. The Hollywood Reporter meldt dat Showtime zoekt naar een stevig gebouwde man voor de hoofdrol - precies hoe het personage er in de games uitziet. Ook wordt gezocht naar een actrice voor de rol van Dr. Catherine Halsey.

Dat er al gecast wordt is mooi nieuws voor fans van de franchise. Er wordt al jaren gezocht naar een manier om de spellenreeks naar het witte doek te brengen. Lang geleden probeerde Peter Jackson het bijvoorbeeld, maar hij slaagde er niet in om een vorm te vinden die werkte.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen