Zeer indrukwekkende trailer Netflix-natuurdocumentaire 'Our Planet'

Indrukwekkende trailer Our Planet

De nieuwe Planet Earth-achtige docuserie.

Jim Pedd, 9 november 2018 10:25

Netflix heeft de eerste teaser vrijgegeven voor documentaireserie Our Planet. Die is wereldwijd vanaf 5 april 2019 te streamen op de dienst en jaren in de maak. De ambitieuze serie is gemaakt in samenwerking met Silverback Films, wiens directeur Alastair Fothergill, de bedenker is van onder meer Planet Earth en Blue Planet.

Deze achtdelige serie zal enkele van de meest kwetsbare diersoorten van de wereld laten zien, evenals hun fragiele habitat. Het vierjarige project is opgenomen in vijftig landen, en elk continent van de wereld. Daarbij is ook 4K-cameratechnologie gebruikt. Centraal staan zo’n beetje alle mogelijke habitatten van dieren over heel de wereld. Van de Arctische wildernis en de mysterieuze diepe oceanen tot de grote landschappen van Afrika en de diverse jungles van Zuid-Amerika.

De voice-over voor Engelse territoria van de serie komt van Sir David Attenborough, andere landen krijgen een lokale voice-over. Wie dat in Nederland zal doen is nog niet bekend. Hieronder de trailer!


Lees meer over: Our Planet, Netflix, Planet Earth, Blue Planet, David Attenborough

Populair nieuws