search
Pedro Pascal is de hoofdrolspeler in 'Star Wars: The Mandalorian'!
Series / Nieuws

Pedro Pascal is de hoofdrolspeler in 'Star Wars: The Mandalorian'!

Is Pascal ondertussen één van de grootste namen in Hollywood?

Nadat verleden week werd onthuld dat Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story) de hoofdrol heeft in een tweede Star Wars-serie, zal Pedro Pascal hoogstwaarschijnlijk de hoofdrol spelen in The Mandalorian. Dit meldt Variety.


Volgens Variety zijn Walt Disney en Lucasfilm nu in gesprek met de acteur die bekend is uit onder meer het vierde seizoen van Game of Thrones en de nog te verschijnen DC-film Wonder Woman 1984. Een deal lijkt nagenoeg zeker.

Opvallend is dat beide acteurs een flinke link hebben met de serie Narcos. Pascal was een belangrijk gezicht in de afgelopen drie seizoenen van de Netflix-serie. Luna is te zien in de "reset" Narcos: Mexico.

The Mandalorian van onder meer Jon Favreau en met regisseurs aan boord als Dave Filoni (Star Wars Rebels), Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Rick Famuyiwa (Dope), Deborah Chow (Jessica Jones) en Bryce Dallas Howard (Solemates) verschijnt naar verwachting gelijktijdig met de lancering van Disney+, dit is het antwoord van de "entertainmentmuis" op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen