'Game of Thrones' S8 krijgt uurlange afleveringen

Game of Thrones S8 krijgt lange afleveringen

In april te zien!

Jim Pedd, 15 november 2018 om 08:00

In april gaat Game of Thrones verder. Dan is het achtste en laatste seizoen van de HBO-hitserie te zien. De zes afleveringen worden volgens showrunners David Benioff en D.B. Weiss lekker lang. Op Reddit hielden ze samen met David Nutter, regisseur van een aantal afleveringen een AMA.
“De afleveringen in het achtste seizoen zijn geloof ik langer dan zestig minuten. En ik weet zeker dat ze allemaal heerlijk fors zullen zijn,” schrijven ze. Ook stelt Nutter dat het laatste seizoen “spectaculair, inspirerend, bevredigend” zal zijn. En er zijn meer details:

Army of the Dead is niet het enige probleem voor onze helden: “Het leger van de White Walkers is niet het enige probleem waar onze personages in seizoen 8 mee te maken hebben. Ze hebben ook met elkaar te maken.”
Of [Nutter] blij is hoe het verhaal eindigt: “Ik ben er heel blij mee. Ik denk dat David en Dan geweldig werk verricht hebben, overwogen hebben wat fans willen en dat is ook wat je kan en moet doen. Er gaan heel wat verrassingen en schokkende momenten zijn. Dat kan ik je garanderen.”
Of het achtste seizoen Red Wedding-achtige twists krijgt: “Het achtste seizoen, en de Red Wedding? Dat zal ik nog niet kunnen zeggen, maar je gaat op het puntje van je stoel zitten.”

Vanaf april 2019 te zien!

Bron: Reddit

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Seizoen 8, David Nutter, DB Weiss, David Benioff

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws