search
Michael Sheen in derde seizoen 'The Good Fight'
Series / Nieuws

Michael Sheen in derde seizoen 'The Good Fight'

Sheen wordt een series regular!

De cast van het derde seizoen van de serie 'The Good Fight' is een ster rijker! Het gaat om niemand minder dan Michael Sheen, onder meer bekend van 'Masters of Sex'. Sheen zal in het derde seizoen te zien zijn als een series regular. Hij kruipt in de huid van Roland Blum, een advocaat welke door de streamingdienst wordt omschreven als onder meer briljant en charismatisch.


"Hij is een man die houdt van vele dingen. Denk op dit vlak onder meer aan seks, drugs en waarschijnlijk nagenoeg alles dat hij verder nog op zijn weg tegen zal komen. Bovendien wordt meteen duidelijk dat hij veel meer is geïnteresseerd in winnen dan in het gewoon volgen van de regels die er (aan hem) worden opgelegd". Het lijkt er dan ook naar uit te zien dat hij het type man is welke wel eens danig in de problemen zou kunnen komen te zitten als Diane (gespeeld door Christine Baranski) hem niet in het oog kan houden.

Over Diane gesproken, zij lijkt het in het derde seizoen van de reeks weer zwaar te verduren te krijgen. Ze maakt zich namelijk op voor een nieuw gevecht waarin ze als één van de belangrijkste bekommernissen heeft om de gekke administratie te doorstaan zonder ook zelf gek te worden. Alles bij elkaar gezien leeft ze namelijk nog steeds in een 'post-feitelijke' wereld waarin iedereen weet dat de advocaat met het beste verhaal het altijd wint van de advocaat die de meeste feiten kan voorleggen.

Ben jij een fan van de serie 'The Good Fight' en kan je al niet wachten om Michael Sheen er in aan het werk te zien?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen