search

Ons nieuws van donderdag 15 november 2018

Actrice/MMA-ster Gina Carano gecast in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'
Series / Nieuws

Actrice/MMA-ster Gina Carano gecast in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Afgelopen week werd al bekend dat Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) de hoofdrol zal spelen in de serie.

Vlak na het nieuws dat Pedro Pascal de hoofdrol zal spelen in The Mandalorian, de eerste live-action Star Wars-serie, is nu bekend geworden dat Gina Carano ook een rol zal spelen in het ambitieuze project. Het is nog onbekend welke rol de actrice/voormalige MMA-ster precies zal spelen. Carano brak als actrice door met haar rol in Steven Soderberghs Haywire en was daarna te zien in films als Fast and Furious 6 en Deadpool 2.

Jon Favreau schreef het script van de serie en zal ook dienst doen als uitvoerend producent. Het verhaal van The Mandalorian speelt zich af na de val van de Empire en voor het ontstaan van de First order. We volgen een gewapende vrijbuiter die avonturen beleeft in een deel van het universum waar de New Republic niks te zeggen heeft.

Regisseurs die zijn ingehuurd voor het eerste seizoen (dat zal bestaan uit acht afleveringen) zijn Dave Filoni, Taika Waititi, Rick Famuyiwa, Deborah Chow en Bryce Dallas Howard. De serie moet ergens volgend jaar te streamen zijn op Disney's nieuwe streamingdienst Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Amazon kondigt zesde seizoen 'Bosch' aan
Series / Nieuws

Amazon kondigt zesde seizoen 'Bosch' aan

De langst lopende Amazon original ooit gaat nog even door...

Amazon langst lopende originele serie 'Bosch' gaat nog even door. Het bedrijf heeft namelijk (opvallend vroeg) bekend gemaakt dat er met zekerheid een zesde seizoen van de reeks zal verschijnen. Het populaire drama is gebaseerd op de boeken van 'Michael Connelly' en de hoofdrol in de serie is weggelegd voor Titus Welliver.

Dat de aankondiging van het zesde seizoen nu reeds komt is vrij opvallend te noemen. Op moment van schrijven is het vijfde deel van de reeks namelijk nog steeds in productie. Er wordt dan ook verwacht dat deze pas volgend jaar zal verschijnen. Dit maakt het verschijnen van het zesde deel iets wat ten vroegste voor 2020 op de planning kan staan.

Bosch wordt geproduceerd door Fabrik Entertainment, een Red Arrow Studios bedrijf. De reeks werd gemaakt voor televisie door Eric Overmyer. Overmyer werd samen met Daniel Pyne ook aangesteld als co-showrunner. Bosch is sinds jaar en dag een vaste waarde bij Amazon en weet bij de lancering van elk nieuw seizoen ook steeds uitstekend te scoren. Het laatste seizoen kreeg dan ook een rating van 4,8 uit 5 sterren.

Ben jij een fan van de serie Bosch en kan je al niet wachten tot de volgende seizoenen verschijnen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Antonio Banderas schurk in 'Westworld'?
Series / Nieuws

Antonio Banderas schurk in 'Westworld'?

Hij schijnt het Dolores moeilijk te maken.

Acteur Antonio Banderas zal mogelijk een van de schurken spelen in HBO-serie Westworld. Het derde seizoen zal een aardverschuiving zijn voor de franchise, laten de showrunners al weten. Minder western, een minder gelaagd narratief en een duidelijkere richting. Zoiets schijnt er in de maak te zijn voor het nieuwe seizoen.

That Hashtag Show meldt dat Banderas gecast zou worden in een van de hoofdrollen in de serie. Welk personage hij precies speelt is niet zeker. Wel schijnt de bekende acteur een van de schurken te zijn, die in meerdere afleveringen te zien is en de plannen van Dolores (Evan Rachel Wood) dwarsbomen.

Het derde seizoen van de serie zal vermoedelijk volgend jaar ergens te zien zijn. Naar het schijnt is Banderas een personage dat doet denken aan Raoul Silva, de schurk in Bond-film Skyfall. Hij was een hacker die wraak nam op zijn oud-collega's. Allicht is Banderas een oud-medewerker van Delos die wraak wil.

In maart 2019 gaan de opnames van start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste teaser laatste reeks 'A Series of Unfortunate Events'!
Series / Trailer

Eerste teaser laatste reeks 'A Series of Unfortunate Events'!

Snel te zien op Netflix.

Volgend jaar wordt hels. Althans. Netflix heeft bekend gemaakt dat het derde en laatste seizoen van A Series of Unfortunate Events op 1 januari 2019 te zien zal zijn. Daarmee komt de adaptatie van de bekende boeken van Lemony Snicket al tot een gruwelijk einde.

Netflix gaf vandaag een trailer vrij voor het derde seizoen van de serie. Daarin vertellen zowel Lemony Snicket (Patrick Warburton) als Count Olaf (Neil Patrick Harris) een heel eigen versie van de gebeurtenissen in het vorige seizoen.



Interessant is dat de teaser belooft heel veel informatie te zullen onthullen. Zo krijgen we antwoorden over de vraag waar de letters VFD voor staan. Ook schijnt men de serie een definitiever einde te gaan geven dan de boekenreeks. Schrijver Daniel Handler (a.k.a. Lemony Snicket) liet namelijk heel wat vragen open.

Vanaf 1 januari te stremen!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones' S8 krijgt uurlange afleveringen
Series / Nieuws

'Game of Thrones' S8 krijgt uurlange afleveringen

In april te zien!

In april gaat Game of Thrones verder. Dan is het achtste en laatste seizoen van de HBO-hitserie te zien. De zes afleveringen worden volgens showrunners David Benioff en D.B. Weiss lekker lang. Op Reddit hielden ze samen met David Nutter, regisseur van een aantal afleveringen een AMA.

"De afleveringen in het achtste seizoen zijn geloof ik langer dan zestig minuten. En ik weet zeker dat ze allemaal heerlijk fors zullen zijn," schrijven ze. Ook stelt Nutter dat het laatste seizoen "spectaculair, inspirerend, bevredigend" zal zijn. En er zijn meer details:

Army of the Dead is niet het enige probleem voor onze helden: "Het leger van de White Walkers is niet het enige probleem waar onze personages in seizoen 8 mee te maken hebben. Ze hebben ook met elkaar te maken."
Of [Nutter] blij is hoe het verhaal eindigt: "Ik ben er heel blij mee. Ik denk dat David en Dan geweldig werk verricht hebben, overwogen hebben wat fans willen en dat is ook wat je kan en moet doen. Er gaan heel wat verrassingen en schokkende momenten zijn. Dat kan ik je garanderen."
Of het achtste seizoen Red Wedding-achtige twists krijgt: "Het achtste seizoen, en de Red Wedding? Dat zal ik nog niet kunnen zeggen, maar je gaat op het puntje van je stoel zitten."

Vanaf april 2019 te zien!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.