Actrice/MMA-ster Gina Carano gecast in 'Star Wars'-serie 'The Mandalorian'

Gina Carano gecast in 'The Mandalorian'!!

Afgelopen week werd al bekend dat Pedro Pascal (Game of Thrones, Narcos) de hoofdrol zal spelen in de serie.

Zilko Tarici, 15 november 2018 om 18:19

Vlak na het nieuws dat Pedro Pascal de hoofdrol zal spelen in The Mandalorian, de eerste live-action Star Wars-serie, is nu bekend geworden dat Gina Carano ook een rol zal spelen in het ambitieuze project. Het is nog onbekend welke rol de actrice/voormalige MMA-ster precies zal spelen. Carano brak als actrice door met haar rol in Steven Soderberghs Haywire en was daarna te zien in films als Fast and Furious 6 en Deadpool 2.
Jon Favreau schreef het script van de serie en zal ook dienst doen als uitvoerend producent. Het verhaal van The Mandalorian speelt zich af na de val van de Empire en voor het ontstaan van de First order. We volgen een gewapende vrijbuiter die avonturen beleeft in een deel van het universum waar de New Republic niks te zeggen heeft.

Regisseurs die zijn ingehuurd voor het eerste seizoen (dat zal bestaan uit acht afleveringen) zijn Dave Filoni, Taika Waititi, Rick Famuyiwa, Deborah Chow en Bryce Dallas Howard. De serie moet ergens volgend jaar te streamen zijn op Disney's nieuwe streamingdienst Disney+.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: Gina Carano, The Mandalorian, Pedro Pascal, Star Wars, Taika Waititi

Populair nieuws