Eerste blik op Quake in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En seizoen 7 aangekondigd!

Bram de Groot, 19-11-2018 14:40

Het is ondertussen de langst draaiende Marvel tv-serie; Agents of S.H.I.E.L.D. van zender ABC. Marvel Entertainment heeft onthuld dat in de zomer van 2020 het zevende seizoen te zien zal zijn. Het zesde seizoen debuteert in de zomer van 2019. Dit laatste was al bekend. Hieronder een eerste blik op Quake van Chloe Bennet.
De kijkcijfers op ABC zijn afgelopen jaren flink gedaald en de serie leek te worden gestopt. Het blijkt echter dat de on demand-cijfers voldoende zijn om Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. in leven te houden. Volgens Deadline zouden er ook contractuele kansen zijn geweest om de serie snel te vernieuwen voor seizoen 7.

Clark Gregg zou echter niet meer terugkeren als Phil Coulson, al zou hij wel te zien zijn in seizoen 6. Over seizoen 6 gesproken; hieronder zie je een eerste indruk op de "nieuwe" Quake, gespeeld door Chloe Bennet.


Bron: Deadline

Lees meer over: agents of shield, marvel studios, abc, superhelden, shield, marvel, seizoen 4, Clark Gregg, skye, phil coulsen, antoine triplett, Drea de Matteo, Karla Faye Gideon, 2017, Chloe Bennet

Populair nieuws