search

Ons nieuws van maandag 19 november 2018

Jon Cryer speelt Lex Luthor in 'Supergirl'
Series / Nieuws

Jon Cryer speelt Lex Luthor in 'Supergirl'

Het lange wachten heeft duidelijk geloond...

Supergirl heeft eindelijk de geschikte persoon gevonden om Lex Luthor te spelen. Het is Jon Cryer, bekend van onder meer 'Two and a Half Men' geworden. De winnaar van twee Emmy's zal zijn eerste opwachting maken als de bekende slechterik in aflevering 15 van het vierde seizoen.

"Wij zijn zeer grote fans van Jon Cryer. Hij was eigenlijk bijna vanaf het eerste moment reeds onze gedroomde acteur om de iconische rol te spelen van Lex Luthor", aldus executive producers van de Supergirl reeks Robert Rovner en Jessica Queller. "Jon is een absoluut toptalent. Het feit dat hij uiteindelijk de rol van Lex Luthor zal bekleden zorgt voor een extra legendarische touch aan de cast. We zijn dan ook echt buitensporig enthousiast om Jon welkom te kunnen heten bij de Supergirl familie".

In het verleden hebben reeds heel wat andere acteurs ook het personage van Lex Luthor vertolkt. Het ging toen onder meer om Gene Hackman, Kevin Spacey, Jesse Eisenberg evenals Michael Rosenbaum. Wat denken jullie? Is Jon Cryer de geschikte man om Lex Luthor in Supergirl te spelen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op Quake in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'
Series / Foto's

Eerste blik op Quake in 'Agents of S.H.I.E.L.D.'

En seizoen 7 aangekondigd!

Het is ondertussen de langst draaiende Marvel tv-serie; Agents of S.H.I.E.L.D. van zender ABC. Marvel Entertainment heeft onthuld dat in de zomer van 2020 het zevende seizoen te zien zal zijn. Het zesde seizoen debuteert in de zomer van 2019. Dit laatste was al bekend. Hieronder een eerste blik op Quake van Chloe Bennet.

De kijkcijfers op ABC zijn afgelopen jaren flink gedaald en de serie leek te worden gestopt. Het blijkt echter dat de on demand-cijfers voldoende zijn om Marvels Agents of S.H.I.E.L.D. in leven te houden. Volgens Deadline zouden er ook contractuele kansen zijn geweest om de serie snel te vernieuwen voor seizoen 7.

Clark Gregg zou echter niet meer terugkeren als Phil Coulson, al zou hij wel te zien zijn in seizoen 6. Over seizoen 6 gesproken; hieronder zie je een eerste indruk op de "nieuwe" Quake, gespeeld door Chloe Bennet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Blu-ray review 'Homeland' (S7) - Nog één seizoen te gaan!
Series / Blu-ray Review

Blu-ray review 'Homeland' (S7) - Nog één seizoen te gaan!

De hitserie van Showtime.

Ontwikkelaars: Howard Gordon | Alex Gansa | Cast: Claire Danes (Carrie Mathison), Maury Sterling (Max Piotrowski), Elizabeth Marvel (Elizabeth Keane), F. Murray Abraham (Dar Adal), e.a. | Uitzending serie: 2011-heden | Tv-zenders: Showtime

Volgend jaar wordt er een punt gezet achter de geliefde spionagethriller Homeland welke in 2011 en actrice Claire Danes in de hoofdrol heeft als Carrie Mathison. In 2019 wordt namelijk het afsluitende achtste seizoen uitgezonden door Showtime. Aan de kijkcijfers ligt het overigens niet echt, aangezien die gedurende de jaren redelijk contstant zijn gebleven.

20th Century Fox Home Entertainment bracht onlangs seizoen 7 uit op Blu-ray. Hieronder een blik op de uitgave, met als eerste de trailer en de synopsis.In Seizoen 7 kijkt de ietwat paranoïde president Keane op tegen een aankomend onderzoek en het land uiteen dreigt te vallen, moeten Carrie en Saul erachter komen wie ze nog kunnen vertrouwen. Terwijl de president bedreigd wordt door krachten binnen en buiten de regering, strijdt Carrie ervoor de waarheid aan het licht te brengen en een enorm complot te ontmaskeren.Serie: Homeland - Seizoen 7 | Aantal discs 3 x Blu-Ray | Afleveringen: 12 x ca. 45 minuten | Beeld: 16 x 9 (1.78 : 1) | Geluid: Engels DTS-HD 5.1 | Ondertitels: Nederlands, Frans, Engels | EAN: 8712626054337 | Release: november 2018 | Met dank aan: 20th Century Fox Home Entertainment

De drie Blu-Ray schijven van deze uitgave van het een na laatste seizoen van Homeland zitten verpakt in een iets dikkere Blu-ray keepcase, met daaromheen een vergelijkbare insteekhoes. In de keepcase geen extra info over de afzonderlijke afleveringen of het bonusmateriaal. Jammer.

Beeld en geluid
De twaalf afleveringen staan netjes verspreid over de drie schijven, met op iedere schijf vier episodes. De High Definition-weergave is weer netjes te noemen, met een vlak en redelijk strak beeld. Toch lijkt de High Def niet optimaal via deze uitgave. De donkere beelden zijn namelijk wel iets te donker om de details goed weer te geven. Desondanks is het geheel goed kijkbaar te noemen, zeker gezien de eigen stijl met het wat snelle camerawerk. Het geluid is DTS-HD 5.1 en de track klinkt uitstekend, al is Homeland overduidelijk een show met veel dialoog.

Enkele extra's
Fox heeft geen extra's op de schijf gezet en dat is voor de fans uiteraard erg jammer. Dit lijkt er misschien op te wijzen dat deze simpelweg niet gemaakt worden, of dat de serie in Nederland niet (meer) zo bekend of populair is.

Nog één seizoen te gaan!
In 2019 verschijn verschijnt dus het laatste seizoen van Homeland. Dit seizoen zal in juni 2019 te zien moeten zijn. Hieronder zie je een promo voor de afsluiting.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO's 'The Undoing' vindt castleden
Series / Nieuws

HBO's 'The Undoing' vindt castleden

Hugh Grant speelt in de show!

HBO heeft Hugh Grant en Nicole Kidman gecast in The Undoing. Grant zal de echtgenoot van Kidmans personage spelen in een serie gebaseerd op het boek You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. Momenteel schrijft David E. Kelley scenario's op basis van de serie.

Grant zal volgens TVLine de rol van de echtgenoot van Grace Sachs spelen. Dat is een vrouw die zich bezighoudt met relatieadvies, wiens leven op de kop komt te staan als haar man ineens verdwijnt. Zijn verdwijning blijkt gerelateerd te zijn aan een andere dood, en een reeks onthullingen over de man van wie Grace dacht dat ze hem kende.

De serie wordt momenteel nog geschreven, en er is dan ook nog geen premièredatum. Verwacht wordt dat er de komende tijd meer castleden gevonden worden en dat HBO de komende tijd dan plannen maakt om met de opnames te beginnen. De kans is groot dat de uitzendingen in 2020 starten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Jonge Cassian Andor centraal in 'Star Wars' serie
Series / Nieuws

Jonge Cassian Andor centraal in 'Star Wars' serie

De bedoeling is dat we straks een jonge versie van het personage volgen.

Acteur Diego Luna hint ernaar dat hij digitaal jonger wordt gemaakt voor de geplande spin-off van Star Wars-film Rogue One. Hij speelde in die film de rol van de charmante spion Cassian Andor, die vervolgens samenwerkte met Jyn Erso om de Rebellen te helpen de plannen voor de eerste Death Star te stelen. Dat lukte, maar het duo kwam daarbij om het leven.

Daar Cassian lang voor de gebeurtenissen in Rogue One al bezig was met spioneren voor de Rebellen, maakt dat er gekeken kan worden naar zijn voorgeschiedenis. Dat is ook precies wat Lucasfilm en Disney willen doen. De bedoeling is dat er straks een serie komt waarin Cassian centraal staat.

Tijdens een interview met Variety vertelt Luna dat het de bedoeling is dat er een jongere versie van Cassian getoond wordt in de serie. Hij zal daarvoor vermoedelijk digitaal jonger worden gemaakt.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.