search
Jon Cryer speelt Lex Luthor in 'Supergirl'
Series / Nieuws

Jon Cryer speelt Lex Luthor in 'Supergirl'

Het lange wachten heeft duidelijk geloond...

Supergirl heeft eindelijk de geschikte persoon gevonden om Lex Luthor te spelen. Het is Jon Cryer, bekend van onder meer 'Two and a Half Men' geworden. De winnaar van twee Emmy's zal zijn eerste opwachting maken als de bekende slechterik in aflevering 15 van het vierde seizoen.

"Wij zijn zeer grote fans van Jon Cryer. Hij was eigenlijk bijna vanaf het eerste moment reeds onze gedroomde acteur om de iconische rol te spelen van Lex Luthor", aldus executive producers van de Supergirl reeks Robert Rovner en Jessica Queller. "Jon is een absoluut toptalent. Het feit dat hij uiteindelijk de rol van Lex Luthor zal bekleden zorgt voor een extra legendarische touch aan de cast. We zijn dan ook echt buitensporig enthousiast om Jon welkom te kunnen heten bij de Supergirl familie".

In het verleden hebben reeds heel wat andere acteurs ook het personage van Lex Luthor vertolkt. Het ging toen onder meer om Gene Hackman, Kevin Spacey, Jesse Eisenberg evenals Michael Rosenbaum. Wat denken jullie? Is Jon Cryer de geschikte man om Lex Luthor in Supergirl te spelen?
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen