Netflix-serie 'Bodyguard' krijgt mogelijk een tweede seizoen

Bodyguard was eigenlijk bedoeld als een eenmalige miniserie, maar door het grote succes komt er toch mogelijk een nieuw seizoen.

Zilko Tarici, 20-11-2018 12:27

De BBC-/Netflix-serie Bodyguard was oorspronkelijk ontworpen als een eenmalige miniserie, maar door het enorme kritische succes en de populariteit bij de kijkers lijkt het erop dat bedenker Jed Mercurio gehoor zal geven aan de vraag voor meer Bodyguard.
In de serie volgen we de Britse oorlogsveteraan David Budd (Richard Madden), die de taak krijgt om de Minister van Buitenlandse Zaken Julia Monague (Keeley Hawes) te beschermen. Budd is persoonlijk gezien totaal geen fan van de politieke standpunten van Monague. Hij moet het echter opnemen tegen een organisatie die Julia wil uitschakelen, maar worstelt ondertussen met zijn emotionele instabiliteit en posttraumatische stress.

Madden liet tijdens een interview met The Daily Mail doorschemeren binnenkort in gesprek te gaan met bedenker Mercurio over meer afleveringen van Bodyguard:

"Ik heb binnenkort een gesprek met Jed Mercurio en dan gaan we samen wat ideeën doornemen. Het was nooit de bedoeling om meer afleveringen te maken van Bodyguard, maar ik ben benieuwd waar Jed mee op de proppen is gekomen. Het is in elk geval fijn om te weten dat een serie met een relatief klein budget het zo ver heeft kunnen schoppen."

Bodyguard is momenteel wereldwijd te streamen op Netflix.


Bron: The Daily Mail

Lees meer over: Bodyguard, Netflix, Richard Madden, Jed Mercurio, Keeley Hawes

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in