search

Ons nieuws van dinsdag 20 november 2018

'Watchmen' onthult nieuwe beelden!
Series / Foto's

'Watchmen' onthult nieuwe beelden!

Een van de grote HBO-serie in 2019!!

Volgend jaar zal de serie Watchmen debuteren op HBO. Met het laatste seizoen van Game of Thrones en het derde seizoen van True Detective is de soort van verfilming van de bekende strip van Alan Moore en Dave Gibbons misschien wel de meest interessante show van de betaalzender.

Hieronder zie je twee nieuwe teasers voor Watchmen van showrunner Damon Lindelof, bekend van onder meer Lost (2004"“10) en The Leftovers (2014-17). Via het Instagram account van Watchmen zie je twee video's met de wat vreemde politieagenten, met gele 'maskers'. De bewegende foto's worden begeleid met de teksten 'Masks Save Lives.' en 'Hiding in plain sight.'

De foto's lijken wel iets te onthullen. Op de armen van de agenten staat de tekst 'Tulsa Police' en ook op de auto staat deze tekst. Hiermee kan waarschijnlijk aangenomen worden dat de serie zich in Oklahoma afspeelt. De serie speelt zich naar verluidt enkele decennia na de gebeurtenissen in de bejubelde comic af.

Bekijk op instagram


Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix-serie 'Bodyguard' krijgt mogelijk een tweede seizoen
Series / Nieuws

Netflix-serie 'Bodyguard' krijgt mogelijk een tweede seizoen

Bodyguard was eigenlijk bedoeld als een eenmalige miniserie, maar door het grote succes komt er toch mogelijk een nieuw seizoen.

De BBC-/Netflix-serie Bodyguard was oorspronkelijk ontworpen als een eenmalige miniserie, maar door het enorme kritische succes en de populariteit bij de kijkers lijkt het erop dat bedenker Jed Mercurio gehoor zal geven aan de vraag voor meer Bodyguard.

In de serie volgen we de Britse oorlogsveteraan David Budd (Richard Madden), die de taak krijgt om de Minister van Buitenlandse Zaken Julia Monague (Keeley Hawes) te beschermen. Budd is persoonlijk gezien totaal geen fan van de politieke standpunten van Monague. Hij moet het echter opnemen tegen een organisatie die Julia wil uitschakelen, maar worstelt ondertussen met zijn emotionele instabiliteit en posttraumatische stress.

Madden liet tijdens een interview met The Daily Mail doorschemeren binnenkort in gesprek te gaan met bedenker Mercurio over meer afleveringen van Bodyguard:

"Ik heb binnenkort een gesprek met Jed Mercurio en dan gaan we samen wat ideeën doornemen. Het was nooit de bedoeling om meer afleveringen te maken van Bodyguard, maar ik ben benieuwd waar Jed mee op de proppen is gekomen. Het is in elk geval fijn om te weten dat een serie met een relatief klein budget het zo ver heeft kunnen schoppen."

Bodyguard is momenteel wereldwijd te streamen op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Wel New Year Special voor 'Doctor Who'!
Series / Nieuws

Wel New Year Special voor 'Doctor Who'!

Geen kerstspecial, maar wel een leuke manier om het nieuwe jaar in te luiden.

Dit jaar is er geen kerstspecial voor Doctor Who. Maar fans van de BBC-hit kunnen opgelucht ademhalen. Er zal wel een New Year's Day Special worden uitgebracht. Dat laat de BBC vandaag weten. De special duurt een uur en is geschreven door Chris Chibnall en geregisseerd door Wayne Yip.

Terwijl het nieuwe jaar begint, roert zich een angstaanjagend kwaad, een oeroud kwaad van de Aarde. Als de Doctor, Ryan, Graham en Yaz terug naar huis gaan, moeten ze deze bedreiging voor de planeet zien te overwinnen.

De beslissing dat er geen Christmas Special zou komen, viel behoorlijk tegen bij fans. Maar die beslissing werd genomen omdat de showrunner geen idee meer had voor een nieuwe special. De verhalen waren zo'n beetje verteld en het voelde heel gedwongen om altijd een connectie te moeten zoeken met de feestdagen. Nu niet meer dus!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende crossover 'The Big Bang Theory'!
Series / Nieuws

Opvallende crossover 'The Big Bang Theory'!

Castleden van spin-off Young Sheldon komen langs.

The Big Bang Theory krijgt in zijn laatste seizoen een interessante aanwezigheid. CBS laat weten dat de bedoeling is dat de show een crossover krijgt met spin-off Young Sheldon. Het twaalfde seizoen van de serie, dat dus het laatste is, krijgt dus ook een jonge Sheldon Cooper.

The Big Bang Theory komt tot een einde omdat acteur Jim Parsons er geen zin meer in heeft. Daar zijn personage - Sheldon - cruciaal is voor het succes van de serie, kon men niet meer verder. En dus komt er vlak voor het eind nog een mooie en grootse crossover van de twee series.

Dat laat CBS dus weten aan de site Entertainment Weekly. Onder meer Iain Armitage (de jonge Sheldon), Lance Barber (de vader van Sheldon, George) en Montana Jordan (de oudere broer van Sheldon, Georgie), zullen in de serie te zien zijn. Hoe is nog niet duidelijk, want Young Sheldon speelt zich jaren voor de show The Big Bang Theory af en de pa van Sheldon is in 1994 overleden. Een flashback of droom lijkt zeer waarschijnlijk.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen