Nieuwe teaser 'Gotham' seizoen 5

Het vijfde en laatste seizoen van de DC-serie begint op 3 januari a.s.!

Zilko Tarici, 28-11-2018 14:34

In de nieuwe teaser voor het vijfde en laatste seizoen van Gotham zien we hoe de stad tot niemandland is verklaard. We weten ondertussen al dat acteur Shane West het personage Eduardo Dorrance speelt, die uiteindelijk de schurk Bane wordt. Net als in de strips zal Bane uiteindelijk de rug breken van een personage in de serie. Daarnaast weten we ook dat het laatste seizoen zal eindigen met een aflevering die zich tien jaar in de toekomst afspeelt en laat zien hoe Bruce Wayne transformeert tot Batman.
In Gotham zijn rollen weggelegd voor namen als Ben McKenzie (als James Gordon), Donal Logue (als Harvey Bullock), Morena Baccarin (als Leslie Thompkins), Sean Pertwee (als Alfred), Robin Lord Taylor (als The Penguin), Erin Richards (als Barbara Kean), Camren Bicondova (als Selina Kyle) en Cory Michael Smith (als Edward Nygma/The Riddler).

Gotham is natuurlijk gebaseerd op de beroemde DC-personages uit Batman en is een productie van Warner Bros. Television. Bruno Heller, Danny Cannon en John Stephens zijn uitvoerend producenten. De eerste aflevering van Gotham S5 wordt op 3 januari 2019 uitgezonden door Fox.


Bron: CBR

Lees meer over: Gotham, Ben McKenzie, DC, Fox, Danny Cannon

Populair nieuws

Laatste serienieuws

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

4 internationaal bekroonde series op NPO Plus

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader